search

Rodial
Brazilian Bum Lift

Rodial Brazilian Bum Lift
Tipsa en vän
Denna lyftande kräm har en revolutionerande formula som används på rumpan och låren för att öka hudens fasthet och ge ett mjukt utseende. Bum Lift stramar omedelbart åt, lyfter och tonar huden, tillsammans med Iso-Slim Complex som hjälper till att fö… Läs mer här

Rodial Brazilian Bum Lift

Denna lyftande kräm har en revolutionerande formula som används på rumpan och låren för att öka hudens fasthet och ge ett mjukt utseende. Bum Lift stramar omedelbart åt, lyfter och tonar huden, tillsammans med Iso-Slim Complex som hjälper till att förebygga uppkomsten av celluliter. Använd krämen två gånger dagligen för synliga resultat redan efter sex veckor.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 150 ml

Användning

Applicera en liten mängd på skinkan och låret och massera med cirkulära uppåtgående rörelser tills krämen är helt absorberad. Använd två gånger dagligen i sex veckor.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Rodial Brazilian Bum Lift

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller