search

Rose & Co
Sweet Vanilla Salve with Beeswax & Honey

Rose & Co Sweet Vanilla Salve with Beeswax & Honey
Tipsa en vän
Ett vårdande balsam innehållande en blandning av naturliga oljor och vaxer som återfuktar och skyddar torra spruckna läppar. Gör läpparna mjuka och lena med en utsökt doft av vanilj. Används ensamt eller under läppstift. Tillverkas för hand och hälls… Läs mer här

Rose & Co Sweet Vanilla Salve with Beeswax & Honey

Ett vårdande balsam innehållande en blandning av naturliga oljor och vaxer som återfuktar och skyddar torra spruckna läppar. Gör läpparna mjuka och lena med en utsökt doft av vanilj. Används ensamt eller under läppstift. Tillverkas för hand och hälls fortfarande varmt i små silvriga burkar.

Innehåll: 20 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller