search

SACHAJUAN
Intensive Repair Conditioner

SACHAJUAN Intensive Repair Conditioner
149 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett balsam som behandlar och ger näring till skadat, poröst, torrt eller som utsätts samt blivit utsatt för solen. Ocean Silk Technology i kombination med UV protectants penetrerar hårsäcken och stannar kvar i håret även efter sköljning för att ge ma… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

SACHAJUAN Intensive Repair Conditioner

Ett balsam som behandlar och ger näring till skadat, poröst, torrt eller som utsätts samt blivit utsatt för solen. Ocean Silk Technology i kombination med UV protectants penetrerar hårsäcken och stannar kvar i håret även efter sköljning för att ge maximalt skydd och intensivvård.

Innehåll: 250 ml

Användning

Massera in en liten mängd SACHAJUAN Intensisive Repair Shampoo i blött hår, skölj noggrant. Avsluta med detta balsam och skölj.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller