search

SAMPAR
So Much to Dew Midnight Mask

SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask
Tipsa en vän
En fantastisk återfuktande mask som ger din hy vård under natten. Med sina härliga ingredienser omfamnar masken din hud med fukt under hela natten och du vaknar upp med en effekt av lyster och ett fräscht resultat! Läs mer här

SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask

En fantastisk återfuktande mask som ger din hy vård under natten. Med sina härliga ingredienser omfamnar masken din hud med fukt under hela natten och du vaknar upp med en effekt av lyster och ett fräscht resultat!

Innehåll: 50 ml

Användning

Appliceras efter rengöring på hela ansiktet. Använd dig av penseln som sitter på produkten, tryck försiktigt på tuben för att få ut masken och pensla sedan ett tunt öager över ansikte och hals. Låt sitta över natten och skölj på morgonen. Följ därefter med din vanliga hudvård.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Härlig nattmask
2015-08-10 av: Karolin L (ålder: 25-34)
Härlig nattmask som gör huden härligt mjuk under natten och man vaknar fräsch och utan den där puffiga morgonkänslan som man kan uppleva. Jag har blandhy och det känns som den här masken balanserar min hy väldigt bra och jag blir inte alls lika oljig i t-zonen som jag brukar bli under dagarna. Den återfuktar jättebra då jag även har problem med torra kinder. Den luktar gott men inte för mycket. Jag rekommenderar den varmt! Jag ska definitivt testa fler av SAMPARS produkter.
Rekommenderas till: Till alla :)