search

Schampo

Det finns många olika hårtyper där ute, och olika hårtyper behöver också olika typer utav schampon. För att kunna sköta om ditt hår på bästa sätt och också få ut maximalt utav din tvätt, behöver du hitta rätt schampo. I vårt sortiment hittar du snabbt produkten som passar just din hårtyp bäst, och det finns något för allas hår och önskemål.

Normalt hår, torrt hår, färgat hår, rakt hår, lockigt hår, krulligt hår - hårtyperna är otroligt många men du behöver inte oroa dig för detta då du hos oss enkelt och smidigt hittar schampot som passar just din hårtyp, prisklass och personlighet.

Tips:

  • Hur ofta man bör tvätta sitt hår är självklart upp till var och en, och väljer du att tvätta håret varje dag så rekommenderar vi ett skonsamt och milt schampo så att det inte torkar ut håret och hårbotten. Frisörer brukar oftast rekommendera att man tvättar håret var tredje dag.
  • För att få ditt hår ska bli så rent som möjligt och också få den absolut renaste känslan, så rekommenderar proffsen att schamponera håret två gånger. Första gången med lite produkt över blött hår som du snabbt sköljer av, och den andra gången som en vanlig schamponering.
  • Avsluta gärna din schamponering med lite svalare vatten, på så vis sluter sig strået och du får ett glansigare slutresultat. Balsam är också toppen att avsluta din duschrutin för håret med, så att ditt hår och framförallt dina längder får lite extra vård och mjukhet.
507 produkter
Kevin Murphy Plumping Duo
529 kr (Värde 590 kr)
Kérastase Resistance Travel Kit
Medelbetyg: 4/5 (1 recension)
149 kr (Värde 349 kr)
Kérastase Elixir Ultime Travel Kit
149 kr (Värde 399 kr)
Kérastase Discipline Travel Kit
149 kr (Värde 349 kr)
Maria Nila Care Sheer Silver Trio
469 kr (Värde 617 kr)
Redken Extreme Duo 500 ml
399 kr (Värde 644 kr)
Redken All Soft Duo 500 ml
399 kr (Värde 624 kr)
Maria Nila Care Pure Volume Trio
469 kr (Värde 597 kr)
Maria Nila Care Luminous Colour Trio
469 kr (Värde 587 kr)
Lee Stafford Hair Growth Trio
239 kr (Värde 285 kr)
Redken All Soft Duo
349 kr (Värde 370 kr)
John Masters Organics Zinc & Sage Schampo with Conditioner
Vid mjäll, känslig, torr hårbotten.
Medelbetyg: 4/5 (8 recensioner)
299 kr
Kevin Murphy Angel DOO.UP Gift Set
519 kr (Värde 630 kr)
Schampo