search

Scholl
Nail Beauty Manicure & Pedicure Set

Scholl Nail Beauty Manicure & Pedicure Set
Scholl Nail Beauty Manicure & Pedicure SetScholl Nail Beauty Manicure & Pedicure SetScholl Nail Beauty Manicure & Pedicure Set
Tipsa en vän
Ett praktiskt och ergonomiskt manikyr- och pedikyrset. Till denna enhet medföljer det sju olika slip- & polerverktyg för olika användningsområden, för att ge dig det du behöver för en perfekt manikyr. Enheten har två hastigheter för att passa jus… Läs mer här

Scholl Nail Beauty Manicure & Pedicure Set

Ett praktiskt och ergonomiskt manikyr- och pedikyrset. Till denna enhet medföljer det sju olika slip- & polerverktyg för olika användningsområden, för att ge dig det du behöver för en perfekt manikyr. Enheten har två hastigheter för att passa just dig och ge dig bästa resultat.

  • Sju slip- & poleringsverktyg.
  • 2 hastigheter.
  • 2 års garanti.

Användning

  • Se till att manikyrpennan är helt laddad innan du använder den. För att ladda den, sätt helt enkelt in adapterkontakten i pennan och den andra kontakten i väggen. Den röda lampan kommer att lysa och indikera att manikyrpennan laddas.
  • Välj en av de sju utbytbara tillsatserna och skjut in den i enheten så långt det går. När du tar bort tillsatsen, drar du bort den med fast hand från den vita tillsatsfoten.
  • För bästa behandling och resultat, bör du inte tvätta händerna eller fötterna innan behandlingen. Tvätta dem efter behandlingen och massera in en fuktighetsbevarande kräm för att göra huden mjuk och smidig.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller