search

Scott Barnes
Body Bling Platinum Moisturizing Shimmering Body Lotion

Scott Barnes Body Bling Platinum Moisturizing Shimmering Body Lotion
Scott Barnes Body Bling Platinum Moisturizing Shimmering Body LotionScott Barnes Body Bling Platinum Moisturizing Shimmering Body Lotion
Tipsa en vän
Body Bling Platinum är en återfuktande, skimrande kroppslotion som lämnar din hy med en varm, glödande lyster som håller hela dagen. Den är perfekt att använda för att förhöja och framhäva hud som syns, använd på dekolletage, armar och ben, där du ön… Läs mer här

Scott Barnes Body Bling Platinum Moisturizing Shimmering Body Lotion

Body Bling Platinum är en återfuktande, skimrande kroppslotion som lämnar din hy med en varm, glödande lyster som håller hela dagen. Den är perfekt att använda för att förhöja och framhäva hud som syns, använd på dekolletage, armar och ben, där du önskar att få ett upplyftande skimrande resultat.

Denna variant (Platinum) ger en otroligt läcker glöd som kan användas året om för en magisk "glow".

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 120 ml

Användning

Massera in rikligt med lotion på huden för att skapa en jämn glöd. Låt torka i 5-10 minuter (tills krämen absorberats). Undvik att använda kläder tills krämen absorberats ordentligt. Tvätta händerna noggrant.

När produkten absorberats av huden är det ytterst lite färgöverföring till kläderna, dock eftersom glittret ej absorberas av huden så kommer du se lite överföring av det.

Kombinera inte med andra återfuktande krämer.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt otrolig!
2013-01-17 av: Ivona M
Denna produkt är helt otrolig man behöver inte ens ha en foundation på sig bara lite lätt med puder. Villken kanongrej, funkar både i ansiktet och på kroppen. Det har också visat sig att när jag tittat på nätet att Jennifer Lopez makeupartist använder denna på henne för att hon ska se så där fräsch och få en sån där guldig hy som hon har. :)
Rekommenderas till: Alla som vill få en wowkänsla!:)
5/5Bäst glow
2012-11-27 av: NB (ålder: 15-24)
Provade denna produkt för första gången för ca 2 år sedan. Först tänkte jag att den säkert var "overhyped" men oj så fel man hade. Vill man slippa alla BUS krämer, fläckar och den där obehagliga doften så är detta en produkt som man bör ha i sitt badrumsskåp!! Ger en otrolig glow som dessutom sitter kvar utan att färga av sig på kläderna. Själv hade jag den lite mörkare färgen, d. v. s "original". Ett plus i kanten för att det faktiskt är fint shimmrande på kroppen och inte något glitter.
P.S. den är väldigt dryg dessutom, hade min tub foreeveeeer! :-))
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite extra glow ;)