search

Seche
Base

Seche Base
Tipsa en vän
Seche Base innehåller finmalet kvartskristaller som arbetar effektivt, inte bara att fylla i ojämnheter, men även gömma mindre skönhetsfel. Seche Base har en ojämförbar egenskap som underlack och är specifikt framtagen för att ge Seche Vite den bästa… Läs mer här

Seche Base Ridge Filling Base Coat

Seche Base innehåller finmalet kvartskristaller som arbetar effektivt, inte bara att fylla i ojämnheter, men även gömma mindre skönhetsfel. Seche Base har en ojämförbar egenskap som underlack och är specifikt framtagen för att ge Seche Vite den bästa möjliga förutsättningen att stanna kvar. Applicera på noggrant förberedda naglar.

Innehåll: 14 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Seche Base

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Använder alltid
2018-02-21 av: Amanda (ålder: 25-34)
Denna har blivit en klassiker vid mina manikyrer. Tipsat både vänner och familj. Torkar supersnabbt.
5/5Mycket bra
2012-08-16 av: Emma K
Mycket bra underlack som täcker eventuella skivningar eller missfärgningar i nageln fint och samtidigt ger en bra yta att lacka på så att det sitter kvar länge.

Det man dock ska tänka på är att Seche Base är svagt pärlemorsvitt och inte helt genomskinligt, det passar därför inte om man vill ha ett transparent lack till exempel.
Rekommenderas till: Alla
3/5Ok!
2017-08-17 av: Tamilla I (ålder: 15-24)
Eftersom överlacken är fenomenal förväntade jag mig så mycket utav baslacken. Men men...
Dålig var den väl inte jämfört med många andra underlack i alla fall. Den döljer missfärgningar någorlunda men fyller bra i ojämnheter.
2/5Ej bra
2015-09-12 av: Karin M (ålder: 25-34)
Fungerar på mig som en peel off och det står mig veterligen inte någonstans. Enda plus är att den torkar fort.
2/5En smula besviken.
2012-09-09 av: Elisabeth S (ålder: 35-44)
Eftersom jag fullkomligt älskar Seche Vits överlack så trodde jag att baslacket skulle vara av minst lika bra kvalitet. Det är det inte! har målat ett lager med bas, därefter ett lager nagellack och slutligen överlacket.Redan dag två så börjar det släppa i toppen av nageln. då jag prövade med ett krackelerat nagellack så kunde jag dra av hela lacket i en bit. Nej, det uppfyllde inte mina förväntningar!
Rekommenderas till: Försätt sök efter det ultimata baslacket. Seche Vite är det inte!