search

Seche
Vite

Seche Vite - Dry Fast Top Coat
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Seche Vite Dry Fast Top Coat är av många ansedd som världens bästa och mest erkända överlack. Den patenterade formulan gör det möjligt att tränga igenom nagellacket, ner till underlacket, och skapa ett enda starkt lager över nagelbädden. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Seche Vite Dry Fast Top Coat

Seche Vite Dry Fast Top Coat är av många ansedd som världens bästa och mest erkända överlack. Den patenterade formulan gör det möjligt att tränga igenom nagellacket, ner till underlacket, och skapa ett enda starkt lager över nagelbädden.

Detta ger en mer bestående yta som garanterar att du slipper den tråkiga gula färgen. Seche Vite står i en klass för sig och den kommer att göra dina naglar silkesblanka, starkare, mer hållbara och den kommer absolut inte att flagna. Samtidigt ger lacket en fenomenal glans som inget annat lack på dagens marknad kan åstadkomma.

InStyle Magazine's Best Beauty Buys Hall of Fame

Seche Vite Dry Fast Top Coat har valts in till InStyle Magazine's Best Beauty Buys Hall of Fame. InStyles årliga lista av det bästa inom skönhet väljs ut under sex månader och genom 163 intervjuer och granskning av tusental av prover. Experter inom skönhetsbranschen väljer ut sina favoriter och i år, genom att vinna tre år i rad, så har Seche Vite kvalificerat in till Hall of Fame.

Seche Vite - Årets nagelprodukt i ELLE Beauty Awards

"Det snabbtorkande överlacket har satt en ny nagelstandard. Proffsens favorit och ett måste för snygg och hållbar manikyr" - ELLE Beauty Awards 2013

Innehåll: 14 ml

Användning

Applicera ett tjockt lager, ta upp en ordentlig pärla på borstens ände, placera den sedan försiktigt på den första målade nageln och se hur Seche Vite flyter ut över det våta nagellacket, det kommer av egen kraft lägga sig i lager utan att dra eller lämna några ränder i den underliggade manikyren. Det tar tid att lära sig appliceringskonsten men när du väl behärskar den kan du applicera i endast tre penseldrag... ge inte upp.

Seche Vite kommer att naturligt tjockna så var noga med att hålla flaskhalsen ren och åtsluten hela tiden. Om det skulle bli segt så tillsätt några droppar av Seche Restore och rulla flaskan sakta fram och tillbaka, addera ytterligare några droppar tills konsistensen är helt återställd.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Seche Vite

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jag är frälst!
2011-01-12 av: Helena S (ålder: 25-34, twitter.com/sahlena)
Jag har testat så många överlack, och så många snabbtorkningslösningar (droppar, spray, lack mm. från Mavala, OPI, Orly...). En del har varit rena lunendrejeriet, andra har NÄSTAN hållit vad de lovat.

Seche Vite slår dem ALLA på fingrarna (pun intended!). Skitbra överlack som förlänger lackets hållbarhet med minst ett par dagar och en supersnabb torkhjälp!

Bättre blir det liksom inte!
Rekommenderas till: Alla!
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5All hail the king
2017-04-11 av: Anne
Alla andra topcoats kan slänga sig i backen (tror jag - har inte vågat använda något annat de senaste fem åren...)! Det blir en fin, hållbar, glansig, slät yta även över de mest knöliga glitterlack. Det bästa är den snabba torktiden. Köp!
Rekommenderas till: ALLA som använder nagellack
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Överlägsen!
2010-09-29 av: Malin S (ålder: 25-34, vardagsrecensenten.blogspot.com)
Det här överlacket är helt makalöst!

Det arbetar sig in i nagellacket och verkligen gör det den ska. Torkar snabbt, flera dagar går innan det börjar flagna lite grann och det blir en sådan underbart vacker glans på lacket så jag beundrar mina naglar hela tiden.
Jag har prövat ett annat känt märkes överlack, och det är bra, men inte ens i närheten utav det här. Jag kommer hädanefter aldrig att vara otrogen Seche Vite!
Rekommenderas till: Alla som använder nagellack.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Lever upp till sitt goda rykte
2014-10-28 av: Lena W (ålder: 25-34)
Förtjänar all positiv uppmärksamhet, är verkligen bra! Lacket sitter bättre och blir superglansigt.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Håller sitt löfte
2014-06-01 av: Sandra (ålder: 15-24)
Har en rad olika nagellack som tar onödigt lång tid att torka. Detta är som en mirakelkur, väl värt pengarna! Får lacket att hålla längre
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Det bäste överlacket jag provat!
2013-04-24 av: Carin H (ålder: 35-44)
Det bäste överlacket jag provat! Verkligen så bra som alla säger.

Lätt att applicera, torkar otroligt snabbt, högblankt och håller manikyren felfri längre.

Jag är imponerad och anser att det är värt varenda krona. Jag har inget negativt att säga.
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa överlacket!
2013-04-19 av: Anna Ulla Birgitta G (ålder: 35-44)
Detta överlacket får toppbetyg av mig, helt outstanding.
Det är lättapplicerat och ger ett kanonresultat, känns lyxigt helt enkelt.
Letar man efter det bästa ska man absolut satsa på det här!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Finns troligen inget bättre
2012-08-16 av: Emma K
Om man tidigare haft ett dåligt överlack eller kanske inget alls så är det lite som att kliva in i Harry Potters värld att använda Seche Vite, för det är nästan som magi. Oavsett om du kletat på tre lager lack så är ytan hård efter ca en halv minut med detta överlack.

Ytan håller sig fin och blank i flera dagar innan lacket börjar "krypa ner" på nageln så där gör det vad det ska. Men det är just den supersnabba torktiden som får mig helt frälst, säg hej då till att vara handikappad en timme efter du målat naglarna!
Rekommenderas till: Alla som målar naglarna
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Det absolut bästa överlack jag har haft!
2012-07-31 av: Fashionista (ålder: 35-44)
Jag har 30 års erfarenhet av egen nagelvård och testar det mesta som kommer i min väg. Det här överlacket slår alla med hästlängder. Inför min sommarsemester så fixade jag mina tånaglar. Jag tog ett lager underlack, två lager nagellack och avslutade med Seche Vite. Lacket höll intakt i nästan tre veckor med mycket bad och sol! när jag kom hem så var tånaglarna lika snygga som när jag åkte. Däremot så var det en 3 mm lång kant vid nagelbädden som visade hur mycket naglarna hade växt under tiden.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5For ever the best.
2019-02-12 av: Änglavän (ålder: 55-64)
Det bästa som finns på marknaden. Absolut det bästa skulle kunna skriva massor med lovord. Blanka hållbara lackade naglar, önskar du dig det? Köp då detta finns inget bättre, jag lovar.
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina naglar.
5/5Bara köp den!
2019-01-18 av: Mimmi (ålder: 25-34)
Om du använder nagellack är detta ett MÅSTE! Inget top coat går att jämföra med detta, det torkar snabbt och blir glansigt och snyggt. Bara köp den, du kommer inte att ångra dig!
Rekommenderas till: Alla som använder nagellack!
5/5Bästa överlacket
2018-09-05 av: Malin N (ålder: 35-44)
Det enda överlacket du behöver! Jag har testat många olika överlack innan jag äntligen hitta det rätta. Detta lack gör att ditt nagellack sitter flera dagar. det känns även som det jämnar ut det färgade lacket om du råkar få det lite ojämnt. Det ger en slitstark yta. Torkar snabbt! Ja, jag har bara plus att ge.
Rekommenderas till: alla som vill ha snygga hållbara naglar
5/5Bästa jag haft
2018-08-21 av: Jasmin (ålder: 25-34)
Har använt detta top coat i några år nu och kan säga att jag MÅSTE ha ett hemma då jag ofta inte har tid att vänta på att lacket ska torka! När den är helt nyöppnad så torkar lacket på bara någon minut eller två efter jag lagt det över färglacket, när flaskan håller på att ta slut så kanske man får räkna med 7-8 min! Men detta passar mig perfekt då jag har småbarn och tiden ofta inte räcker till för att få ett lack att torka på vanligt sett!
Rekommenderas till: Alla som vill att deras nagellack ska torka snabbare!
5/5Bästa
2018-02-21 av: Amanda (ålder: 25-34)
Aldrig varit med om en så bra variant på överlack.
5/5Bästa överlacket!
2017-12-04 av: Frida B (ålder: 25-34)
Bästa överlacket jag testat! Jag har provat många överlack, men kommer alltid tillbaka till detta. Lacket torkar jättefort och lämnar ett tjockt blank lager som håller länge. Love it!
Rekommenderas till: Alla
5/5Ruler of topcoats!
2017-08-12 av: Tamilla I (ålder: 15-24)
Kan inte rekommendera den nog! Har testat så många topcoats men ingen annan har slagit den här. Håller otroligt länge och är perfekt, särskilt för nybörjare! Otrolig konsistens och torkar i ljusets hastighet samt håller i flera dagar. Särskilt för sådanna som för mig själv som är nagellacksfanatiker. Då är den här ett måste!
Rekommenderas till: Alla nagellacksfanatiker!
5/5Bästa överlacket på marknaden!
2017-07-23 av: Moa F (ålder: 25-34)
Finns inget annat överlack som torkar lika snabbt och håller lika bra som Seche Vite. Medan andra överlack brukar ta allt mellan 10-30 minuter för att vara helt torra tar det max 1-2 minuter för Seche Vite.

Det enda minuset jag kan komma på är att det har en rätt så stark kemisk doft, men den försvinner självklart så fort lacket har torkat.

Kommer aldrig byta ut detta lack!
Rekommenderas till: Alla som använder nagellack!
5/5En stor favorit
2017-07-17 av: Alva H
bästa topplacket! Gör så att nagelacket håller länge och torkar snabbt. Kommer absolut att fortsätta köpa detta. Glad att jag inte lyssnade på de negativa omdömen som fanns här :)

Jag köper vanligtvis väldigt billiga nagellack, men med detta topplack fungerar de toppen och sitter mycket bättre.
Rekommenderas till: Den som vill ha ett bra topplack!
5/5Världens bästa
2017-07-06 av: Emma
Det här är utan tvekan det bästa topcoaotet jag har använt! Har sedan jag upptäckte detta (ca 4 år sedan) inte använt något annat då inget sitter så bra som Seche Vite. Dessutom är det ett superstort plus att det torkar så snabbt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Revolutionerande!
2012-07-04 av: Hanna (ålder: 25-34)
Löser alla i-landsproblem med nagellack som aldrig vill torka eller som flagnar efter bara några dagar. Det här överlacket målas direkt ovanpå nagellacket och en halv minut senare är nageln torr och har det starkaste överlacket som gör att lacket sitter som berget!
Älskvärd produkt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett nagellack som torkar snabbt och sitter länge!
5/5Helt fantastiskt!
2012-02-04 av: Anna (ålder: 15-24)
Detta topcoat är utan tvekan det bästa jag har testat (och jag har testat många). Det ger en otrolig glans och torkar in snabbt! Viktigt dock att tänka på är att ta lite lack på penseln! Penseln är så bred så det kan lätt komma för mycket lack på. Har haft samma nagellack på i över en vecka nu och det har inte skavt av något alls.
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina och glansiga naglar :)
5/5BÄST!
2011-11-22 av: Lilja J (ålder: 15-24, varaandetag.blogspot.com)
Bästa överlack som finns ute på marknaden idag! Torrkar snabbt, lämnar fin glans och nagellacket sitter som ett berg i minst 1 vecka!:)
Rekommenderas till: Alla
5/5I love Seche vite
2011-09-15 av: Malin (ålder: 15-24)
Är inne på min tredje flaska av Seche vite och jag tänker aldrig någonsin byta överlack! Även om lacket fått någon liten skavank under målningen så är det bara att dra ett lager överlack och det ser perfekt ut!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha perfekta naglar!
5/5galet bra
2011-05-18 av: Maria T (ålder: 25-34)
jag har alltid älskat att måla naglarna men tröttnat eftersom det lätt blir förstört och det tar tid att torka.

men så såg jag i en bekants blogg detta lacket. tänkte att aja det funkar säkert inte men testar o köpa det.
nu är jag med frälst!! så sjukt bra!!!!

jag älskar det! man kan nu göra massa nya roliga motiv på naglarna!

detta räcker dessutom länge, alla borde ha detta!!! ME LOVE!
Rekommenderas till: ALLA som använder nagellack
5/5Helt fantastiskt!
2011-05-10 av: Jessica (ålder: 25-34)
Med en 1½-åring springandes runt benen så behövde jag ett överlack som verkligen kunde hålla vad det lovade, att torka nagellacken snabbt! Det här gör verkligen det! Har provat droppar tidigare, samt spray men tyckte inte riktigt det fungerade, de torkade liksom bara det översta lacket. Seche Vite torkar ALLA lager snabbt, och ger en fantastisk lackad glänsande yta (t om på tårna som brukar få en ta en del stryk inuti skorna....)!!

Sitter fortfarande och bara beundrar mina fina naglar och tycker för första gången någonsin att fossingarna faktiskt ser helt ok ut! :-) Jag inte sett någon flagning alls, men är visserligen bara inne på dag 3 än så länge, men med andra lack brukar det allt ha skrapats upp lite här och där vid det här laget.

Köp den här och älska dina naglar!!
Rekommenderas till: Alla, den sparar tid och efterlämnar fantastisk vackra naglar!
5/5Seche vite
2011-02-28 av: Sara (ålder: 15-24)
Mycket bra lack! Man bör helst vara ganska snabb när man lägger på det, men det blir bra även om man misslyckas lite (det gjorde jag). Sitter hur bra som helst och gör färgen bättre. Dock måste man vänta tills lacket under har torkat helt innan man applicerar, annars förstör det färglagret :)
5/5Det bästa överlacket
2010-12-29 av: Amanda (ålder: 25-34)
Torkar snabbt, håller bra, min for ever
Rekommenderas till: alla
5/5Kanon!
2010-10-10 av: Inger J
Snyggt, hållbart, bra pris!
4/5Kultprodukt som håller vad den lovar
2018-04-05 av: Anna Ö (ålder: 25-34)
Jag förstår verkligen varför den här har blivit kultförklarad. Den håller helt enkelt vad den lovar. Använder den alltid som top-coat och den ger en väldigt fin glans och lacket torkar betydligt snabbare än utan. Däremot finns det nog bättre topplack om man ser till enbart hållbarhet, livslängden för lacket blir förvisso längre med den här på men det är inte exceptionellt. Fortsätter återvända till den eftersom den kortar torktiden såpass mycket att den är värld sitt pris och mer.
Rekommenderas till: Alla som tröttnat på nagellack som torkar långsamt.
4/5Helt okej!
2017-12-03 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Tycker inte det förlänger livstiden på nagellack så mycket men ger en fin glans :)
4/5Bra överlack
2017-10-03 av: Nathalie T
Naglarna torkar väldigt snabbt med detta överlack och blir väldigt glansiga, men jag tycker inte att nagellacket hålls särskilt bättre med detta överlacket än utan. Men så länge det varar så hålls färgen superbra och det missfärgas inte. Jag brukar annars ha problem när jag använder tonande schampo att mitt nagellack blir missfärgat men när jag använder detta överlacket slipper jag att måla om naglarna efter varje hårtvätt.
Rekommenderas till: De som vill ha ett ok och snabbtorkande överlack och slippa nagellack som blir missfärgat.
4/5Stor skillnad
2017-07-11 av: E (ålder: 25-34)
Detta var det första topplacket jag testade, och jag blev nästan chockad över skillnaden som blev med den. Plötsligt höll mitt nagellack flera dagar längre, och såg fräschare ut. Det jag inte gillar är att jag tycker att färgen 'krymper'? Men inget som stör. Är väldigt nöjd med mitt köp!
Rekommenderas till: Om du vill ha hållbarare nagellack
4/5Näst intill perfekt
2017-05-01 av: Matilda L (ålder: 15-24)
Torkar snabbt, ger fin glans och lång hållbarhet!

Den enda nackdelen är att överlacket snabbt blir tjockt och svårt att arbeta med vilket gör att en behöver investera i något som tunnar ut det om en vill ha den perfekta konsistensen hela tiden. Hade det inte varit för det hade denna produkt fått full pott!
Rekommenderas till: Den som är
4/5Toppen! Men...
2013-04-12 av: Jessica (ålder: 35-44)
Det här är ett snabbtorkande överlack som verkligen är bra! Jag klarar mig inte utan det! Det är det enda överlack som faktiskt torkar ALLA lager på en gång, dessutom blir finishen fantastisk. Och snabbt går det, det uppskattas av mig som är småbarnsmamma, det är mycket som ska hinnas med på kvällarna, har inte tid att sitta och vänta på att lacket ska torka!

Men, det finns två men. Det första är att jag aldrig lyckats använda mer än halva flaskan, då blir lacket trögflytande och helt omöjligt att få snyggt. Så ett måste verkar vara "Restore förtunning" för 89kr, det kan man lika gärna köpa till med en gång.

Andra men'et gäller att Seche Vite liksom drar ner nagellacket någon halv millimeter när det torka, så att det syns en liten liten tunn rand av nageln högt upp, det stör mig. Jag brukar gå över kanten försiktigt och fylla på med nagellacket någon dag efteråt, men som sagt, det stör mig att jag behöver det.

Det är ändå en toppenprodukt, en av de få som jag inte kan leva utan! Men som sagt, inte perfekt...
Rekommenderas till: Alla!
4/5Grymt!
2012-10-19 av: Bea
Nagellacket torkar jättebra och ger en len och glansig yta. Hade det över ett glitterlack och det fungerade jättebra!

Det enda negativa är som jag såg i en tidigare kommentar att det ej rekommenderas för gravida... känns inte jättenyttigt.
4/5Fungerar!
2012-02-14 av: C (ålder: 15-24)
Jag är super nöjd med detta överlack.
Den håller vad den lovar och passar mig perfekt då jag vill att lacket ska torka fort ;)
Rekommenderas till: Alla otåliga nagellacksbärare
3/5Lever inte upp till förväntningarna...
2017-05-11 av: Rosie (ålder: 25-34)
Nagellacket ger en snygg, glansig finish och torkar snabbt. Var otroligt nöjd till en början. MEN efter någon dag/dagar så flagnar lacket och topplacket drar med sig allt lack under. Väldigt trist, och jag förväntade mig mer av ett topplack som blivit såpass hyllat!
3/5Användning till vadå?
2016-03-31 av: Katarina
Jag köpte Dry fast Top coat häromdagen, men av ett helt annat skäl än att tolka nagellacket snabbt. Nej, damen i affären sa att detta var till för att stärka naglarna, vilket jag var ute efter. Man ska sätta en droppe vid nagelbandet och stryka fast det med pekfingret, och då kommer mina svaga stackars naglar bli stenhårda, långa, fina! Men ingen av er har nämnt detta. Har dom lurat mig? Jag har redan två sorters lack som torkar nagellacket!
3/5Jättebra, men...
2015-09-09 av: Jessica (ålder: 35-44)
Jag kan nästan prata om en tid FÖRE och EFTER Seche Vite... Det här överlacket torkar supersnabbt, flera lager igenom på en 10 minuter eller så, som ju verkligen är toppen!!! Vem har tid att sitta och vänta flera timmar på att lacket ska torka idag liksom. Men, det finns ett stort MEN, det kryper lacket....åh det är så irriterande! När lacket är alldeles nytt märkt det knappt men ju äldre och segare det blir (tycker förresten inte att Seche Restore hjälper alls) ju mer kryper det. Igår satt jag länge och fixade med naglarna, jag gjorde en fransk manikyr med glittertippar och först såg det bra ut. När jag tittar till dem någon timme senare ser det för jäkligt ut rent sagt, Seche vite har liksom dragit ner mitt glitter lite varstans så att den raka fina kanten är inte ett dugg rak längre utan det ser ut som en 5-åring har lagt på glittret på tippen, såååå irriterande!

Så jag skulle säga att om du alltid målar hela nageln i en färg, köp Seche Vite, tillhör du de som gärna målar lite mer avancerade saker, så leta vidare.
Rekommenderas till: Icke avancerade nagellackare som har bråttom...
3/5Mycket glans!
2011-02-01 av: Johanna (ålder: 15-24)
Ger en mycket fin glans och fin yta på nageln,
lacket torkar snabbt igenom alla lager.

Dock drar den med sig nagellacket lite neråt när det torkar
samt att den flagar precis som någon skrev tidigare så man kan dra av lager.

Men om man är lite försiktig med naglarna så tycker jag det är ett toppenöverlack
Rekommenderas till: De som vill ha ett snabbtorkande överlack
2/5Rekommenderar inte!
2017-04-18 av: Hanna A (ålder: 15-24)
Jag har läst otroligt många recensioner som hyllar denna produkt men håller tyvärr inte med.
Fördelarna är att det är många ml för priset, den torkar väldigt fort vilket uppskattas i vardagen.
DOCK, den flagnar så otroligt lätt, såpass att jag kan ta tag i en liten flik och hela nagelns lack lossar/ enbart överlacket lossar så det lämnar en udda matt yta. Inte fruktansvärd produkt utan helt okej, men kommer nog prova andra varumärken vid nästa köp.
Rekommenderas till: Stressig vardag+snygga naglar=möjligt!
2/5Bra och dåligt!
2012-04-25 av: Maria
Utan tvekan det bästa topplacket jag testat, torkar superfort och finishen blir fantastisk.. MEN att den inte rekomenderas om man försöker bli eller är gravid fick mig att gå över till annat lack. Nu vet jag inte alls hur farligt det egentligen är, men känns som en onödig risk helt enkelt.
1/5Funkar ej
2017-08-29 av: therese f
Denna produkt fungerar ej på mina naglar dom blir bara kladdiga istället så är mycket besviken
1/5usel
2010-12-27 av: Linda (ålder: 15-24)
tycker att dethär nagellacket var dåligt, bara en dag efter jag har lagt på det så släpper det och jag kan dra av det ifrån nageln. så den är inge bra om jag får säga vad jag tycker.
Rekommenderas till: den som vill betala mycket för ett dåligt resultat..
0 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Skräääp!
2011-01-27 av: Redruby (ålder: 25-34)
Inte alls någon salongkvlité, lacket är tjockt, går in i den färgade lacken och skyddar inte särskilt bra alls. Nageln blir dessutom svår att tvätta av med remover.
0 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.