search

Sensai
Mascara 38°C

Sensai Mascara 38°C
229 kr
Välj variant först

                  Black
 • Black

229 kr

                  Brown
 • Brown

  Tillfälligt slut
229 kr
Tipsa en vän
En mascara med lättanvänd borste som tillhandahåller lyster och en naturlig böjning till ögonfransarna. Tvättas enkelt bort med 38°C vatten. Läs mer här

Sensai Mascara 38°C

En mascara med lättanvänd borste som tillhandahåller lyster och en naturlig böjning till ögonfransarna. Tvättas enkelt bort med 38°C vatten.

Innehåll: 6 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Sensai Mascara 38°C

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5bästa mascarn
2018-09-05 av: Malin N (ålder: 35-44)
Jag har svårt att få mascara att fästa på mina ögonfransar. Har testat de flesta, Dior, Lancome samt billiga märken. Alla bara glider av och hamnar under ögonen, hello pandalook:-) Men denna har gjort under för mitt mascaraanvändande. Den sitter hela dagen, klara till och med en middagslur på soffan utan att smeta ut sig. Den är lätt att applicera, blir inga klumpar. Går smidigt att tvätta bort med ljummet vatten.
Rekommenderas till: Alla
5/5Min favorit!
2015-08-05 av: Sari (ålder: 25-34)
Jag kommer aldrig köpa någon annan mascara än denna. Den är helt enkelt underbar, sitter perfekt hela dagen och sen är det bara att tvätta bort med varmt vatten.
Rekommenderas till: Alla <3
5/5Lätt att tvätta bort!
2015-02-17 av: hej Sonja (ålder: 25-34, hejsonja.se)
Den här mascaran "målar" inte fransarna utan "tubar" in dem. Så när du tvättar bort sminket på kvällen blöter du med varmt vatten (därav namnet 38 grader) och drar bort mascaran försiktigt. Du får enkelt bort allt och det blir inga pandaögon och inga sotiga spår runt ögonen.

Den här mascaran är samma princip som Fiberwig, fast den här har jag bättre erfarenhet när det gäller borsten och konsistensen på produkten. Även Sensai38 har en tendens att kunna klumpa sig, men inte lika mycket som Fiberwig. Så av de tubande mascarorna tycker jag att denna är bäst!

Modellen "seperating&lengthening" är också bra, den håller vad den lovar tycker jag. Men den som ska göra fransarna tjockare tycker jag är sämre. Så jag rekommenderar både den här och den som ska förlänga fransarna, det är dom bästa mascaror jag haft.

Jag brukar köpa den bruna , för allvarligt talat ser jag ingen större skillnad mellan den bruna och den svarta men jag inbillar mig att den bruna "ger en naturligare finnish".
Rekommenderas till: till den som vill ha en bra mascara som är lätt att tvätta bort
5/5Nästan perfekt!
2014-05-23 av: Linnea
Jag använder den bruna nyansen som är en perfekt varm ton för att framhäva mina gröna ögon. Jag tycker mascaran är lätt att applicera, liten mängd för en naturlig look eller mer för starkare effekt. Den smular inte, kladdar inte, svider inte, irriterar inte (bör tilläggas att jag inte är allergisk men har känsliga ögon). Mascaran har inte heller förstört mina naturligt långa fransar. Den är lätt att få bort med varmvatten. Dock tycker jag inte att den är särskilt dryg och kan klumpa lite. Men den är trots det förmodligen den bästa mascara jag provat.
Rekommenderas till: alla
4/5Favorit till vardags
2015-10-16 av: Amina
Jag använder bara varmvatten-mascaror. Det är så skönt att slippa kladd och inte behöva bry sig om att mascaran smälter under dagen. För att ta bort den tycker jag att man ska plaska varmvatten med händerna i ansiktet några gånger och gnugga fransarna försöktigt mellan fingertopparna. Då lossnar den otroligt lätt. Sen tar jag bara handduken och sveper av de små tuberna som ramlar av. En mer volymgivande variant är Fiberwig om man vill ha stora fransar. Jag använder mest denna för att få svärta och definition. :)
3/5Sådär
2017-12-17 av: Malin R (ålder: 25-34)
Fick mascaran lagd av en makeupartist och var inte särskilt imponerad. Det syntes knappt att jag hade mascara på fransarna. Var dock väldigt lätt och smidig att få bort sen med ljummet vatten.
Rekommenderas till: Till den som vill ha lite färg på fransarna bara.
1/5Sämsta maskaran någonsin!
2014-03-09 av: Ulrika
Har läst massor om att denna ska vara så bra. Vad är det då som är så bra med den undrade jag och köpte den för att testa.
Borste= världens minsta.
Konsistensen = vattnig och man får jobba jättelänge med den för att ens få på någon maskara på fransarna.
Borttagning= jättesvårt. 38 grader? NO WAY!

Har provat med ljummet vatten och varmt vatten. Jag har provat med fingrarna och med bomull. Dragit och masserat. Massa små flagor som letar sig in i ögonen och man får stå och dra av maskaran antingen en och en med fingrarna. Eller stå och dra med en bomullspads så att man blir alldeles röd! Nej den här går rakt ned i soporna efter 5 gångers användning. Helt värdelös!

ps. Jag är Makeup artist!
Rekommenderas till: ingen