search

Shawn Mendes Signature EdP

50 ml Shawn Mendes Signature EdP
Från:
345 kr
Välj variant först

                  30 ml Shawn Mendes Signature EdP
 • 30 ml

345 kr

                  50 ml Shawn Mendes Signature EdP
 • 50 ml

445 kr
Tipsa en vän
Shawn Mendes Signature är en mångfacetterad komposition med oväntade doftnoter som skapar en söt och träaktig doftsensation. Räkna med en beroendeframkallande doft tack vare de blommigt orientaliska tränoterna som reflekterar Shawns kanadensiska arv … Läs mer här

Shawn Mendes Signature EdP

Shawn Mendes Signature är en mångfacetterad komposition med oväntade doftnoter som skapar en söt och träaktig doftsensation. Räkna med en beroendeframkallande doft tack vare de blommigt orientaliska tränoterna som reflekterar Shawns kanadensiska arv och en hjärtnot med bland annat sockerlönn. Doften öppnar upp med friska citrusnoter och utvecklas sedan till en bukett av väldoftande blommor och avslutas med ett spännande inslag av fylligt trä.

 • Lanserad: 2017
Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

Topnoter

Ananas, rött äpple & citron

Hjärtnoter

Frangipani, ros & sav från lönn

Basnoter

Extrakt från vitt cederträ, mysk & dulce de leche

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Shawn Mendes Signature EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5favorit
2019-06-19 av: Rebecca
En av mina favorit parfymer, doftar fräscht och passar till fest som till vardag. Detta är en parfym där doften hänger kvar hela dagen ,men är inte tung.
Rekommenderas till: ALLA