search

Shiseido
Instroke Eyeliner

Shiseido Instroke Eyeliner
Tipsa en vän
Instroke Eyeliner är en ultramjuk, högpigmenterad och vattenresistent gel-liner som appliceras som en dans i ett enda svep. Inspirerad av det japanska kalligrafibläcket Sumi Ink, har man lyckats skapa en produkt med intensiva pigment som ger dig ett … Läs mer här

Shiseido Instroke Eyeliner

Instroke Eyeliner är en ultramjuk, högpigmenterad och vattenresistent gel-liner som appliceras som en dans i ett enda svep. Inspirerad av det japanska kalligrafibläcket Sumi Ink, har man lyckats skapa en produkt med intensiva pigment som ger dig ett felfritt resultat varje gång.

Instroke Eyeliner skapar definition och kan användas till att skapa både diskreta och tunna linjer, eller mer djärva och markerade. Till produkten hör också en finspetsad borste, och eyelinern kommer i en fin burk i sant Shiseido-original, även den inspirerad av de bläckstenar som användes vid kalligrafi.

  • Deep + Lustrous-teknologi hjälper pigmenten att sprida ut sig fint och jämnt utan att kompromissa med färgintensiteten.
  • Smooth Fit Complex EL - Bidrar till en perfekt linje som inte suddas ut eller "sprider sig"
  • Håller i upp till 8 timmar
  • Resistent mot vatten, svett & talg

Innehåll: 4.5 ml

Användning
  • Steg 1: Ta upp en lagom mängd produkt på Shiseido Instroke Eyeliner Brush (ingår ej). Dra av eventuellt överflöd och forma sedan toppen på borsten i den "V"-formade skåran.
  • Steg 2: Lägg borsten slätt längs med ögonlocket och applicera eyelinern från inre ögonvrån och utåt.
  • Steg 3: Håll borsten lodrätt för att fylla in mellan ögonfransarna.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Shiseido Instroke Eyeliner

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller