search

Shiseido
Makeup Eyelash Curler

Shiseido Makeup Eyelash Curler
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre til… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Shiseido Makeup Eyelash Curler

Böjda ögonfransar från rötterna, med ett tryck som skapar glamour. Fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda. Kant-fri design som förhindrar att fransarna kläms vid användning. Bred kurva böjer alla ögonfransar från yttre till inre hörnet i ett enda tryck.

Innehåller en extra gummikudde

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Shiseido Makeup Eyelash Curler

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5underbar!
2010-10-09 av: Johanna
Bästa böjaren jag har använt! den böjer verkligen ALLA fransar utan kant!...
Trodde jag hade en bra fransböjare men man märker inte skillnaden på en bra böjare och en BRA böjare förren man har testat denna!!
Rekomenderas varmt!!
5 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bäst!
2010-10-04 av: Emmelie Birgitta H
Jag är en ögonfransjunkie och att böja och lägga mascara är det som är absolut viktigast för mig när det gäller smink. Om du vill ha fransar som håller sig böjda och fina och sådär nästan perfekt svepande är detta "the one". Jag har alltid haft påroblem med att "få in" alla fransar, men inte med den här. Böjaren är superenkel att använda, ett stort plus! Behövs bara ett lätt tryck sen är det klart!
Rekommenderas till: Alla andra ögonfransjunkies! Och självklart alla andra som vill ge fransarna ett extra lyft.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa jag provat
2011-09-28 av: Kaisa (ålder: 15-24)
Toppenbra! Jag har tidigare använt både billiga från H&M och Blincs värmeböjare, men den här är bäst. Har korta spikraka fransar som alltid blivit fint böjda med alla böjare - men efter att jag applicerat mascara och det gått några minuter har de blivit lika raka igen. Men den här har längst hållbarhet av alla jag provat. Den är skön att använda för formen när "rakare" än på andra vilket gör att man inte klämmer sig så lätt. Absolut värd sitt pris!
Rekommenderas till: Alla, men särskilt de som har korta spikraka fransar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5UNDERBAR!
2011-04-20 av: Josephin (ålder: 15-24, josephin.webblogg.se)
fick hem den här produkten igår. lite väl dyr, men samtidigt värd varenda krona!
mina ögonfransar är SPIKraka, dom pekar t.o.m. nästan neråt. min ögonfransböjare jag hade innan, från H&M böjde knappt, och när jag väl fått fransarna något snygga och tog på mascara, tyngdes dom ner igen.

men den här böjaren var RIKTIGT bra! lite svårt att få till en snygg böj, men övning ger färdighet :)) tycker absolut man ska köpa den här, även om priset är högt. jag kommer ALDRIG byta till ett annat märke! :)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Mycket smidig ögonfransböjare
2010-10-19 av: Ulrica W (ålder: 35-44)
Då mina ögon är mitt viktigaste vapen, så behövs det proffs saker, denna fransböjare är den bästa jag överhuvudtaget provat
topp produkt
Rekommenderas till: alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Den absolut bästa fransböjaren jag köp
2010-10-14 av: Nadja (ålder: 35-44)
Vilken skillnad mot min gamla böjare
denna är suveränt bra
Topp betyg
Och som vanligt toppenservice från eleven.se
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen
2010-10-09 av: Malin Kaisa F (ålder: 25-34)
Helt fantastiskt bra! Mina ögonfransar pekar i vanliga fall rakt ner och jag har provat många andra ögonfransböjare men bara denna funkar riktigt bra! Den tar med alla fransar och ger ett fantastiskt resultat. Prova!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Den bästa!
2019-04-27 av: Viktoria (ålder: 35-44)
Detta är den bästa eyelash curler jag någonsin använt. Det är lätt att få ett fast grepp om fransarna och den ger ett fint böj som det är lätt att ta på mascara efteråt. Ett måste i sminkväskan!
5/5Bästa böjaren jag har använt!
2019-04-19 av: Emmelie (ålder: 25-34)
Vill du att dina fransar ska få en snygg och klassisk böj som håller hela dagen? Köp Shiseidos ögonfransböjare, det är den bästa böjaren jag har använt i mitt liv! kommer aldrig gå tillbaka till de jag använt tidigare.
5/5bästa ögonfransböjaren
2019-03-14 av: Ida A
bästa ögonfransböjaren kah någonsin testat. tusen gånger bättre än dom från billigare märken typ hm. håller hela dagen & kvällen!!
5/5Jättejättebra! Inga klämda ögonlock mer. Äntligen! Glöm inte byta gummigrej.
2018-10-19 av: Jenny (ålder: 35-44)
Jodå! Denna lever upp till sitt rykte som bästa ögonfranscurler! Märkte stor skillnad jämfört med andra när det gällde att komma närmre ögonfransarna vilket jag tycker har varit problem med billigare märken. Kan finnas lika bra för jag har ej testat ALLA på marknaden men vill du inte gå märkena runt så välj denna. Inga mer klämda ögonlock!

Glöm inte byta gummigrejen längst fram då och då (skölj av emellanåt). Håller dock bra länge beroende på om du är sminkad i övrigt när du använder den. Aldrig mascara eller mascaraprimer innan dock.Den behöver bytas pga hygieniska skäl så du inte får ngn infektion och sedan är det ju gummi så den torkar ju lite med tiden. Rengör inte med någon alkoholhaltig toner eller liknande - Då torkar den och man ska inte ha sådant nära ögonen. Lite vatten är bäst att rengöra med då och då tills du byter gummigrej!
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra ögonfranscurlern och haft svårt m andra.
5/5Världens bästa fransböjare!
2018-09-29 av: Denice (ålder: 15-24)
Den absolut bästa fransböjaren på marknaden! Får med alla fransar och böjer fint. Är också lite plattare i modellen än en ?klassisk? franstång, som passar ögat så mycket bättre.
Rekommenderas till: Alla som vill ha böjda och fina fransar!
5/5Wowow
2018-09-14 av: Ellen A
Den är så bra, böjer mina ögonfransar perfekt! Värd varenda krona!!
5/5Värd varend krona! Bästa ögonfransböjaren på marknaden!
2018-06-09 av: Zhara F (ålder: 25-34)
Nu kanske du sitter där och funderar över om du verkligen ska lägga så mycket pengar på en ögonfransböjare. Jag tänkte samma sak. Men jag är såå nöjd med denna, det är utan tvekan den bästa på marknaden! Fungerar lika prickfritt idag som för 2,5 år sedan när jag köpte den. Känns bredare än budgetalternativen vilket gör att man inte kläms, fransarna håller formen hela dagen. Lite svår från början när jag tog i lite för mycket, det krävs verkligen inte mycket kraft för att få vackra fransar med denna. Rekommenderar starkt att köpa den om du är osäker!
Rekommenderas till: Alla som vill ha vackra böjda fransar hela dagen och tröttnat på dåliga budgetvarianter
5/5Räddningen
2018-05-28 av: Lova (ålder: 15-24)
Förstår verkligen hypen kring denna. Alltid haft raka nästan nedåtvinklade ögonfransar, testat många böjare och är så glad att äntligen ha hittat en som inte bara böjer upp fransarna fint men som också får dem att hålla sig böjda. Köp!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bäst i sverige
2018-05-13 av: J (ålder: 25-34)
Gillar verkligen denna, bra kvalitet som kramar mjukt och snällt mina fransar och har aldrig klämt mig. Har haft min i flera år och den håller bra, gillar att man kan hitta här på eleven deras pads för att byta när det behövs.
Rekommenderar!
Rekommenderas till: Alla
5/5Den bästa
2018-04-25 av: Julia
Den här ögonfransböjaren är den absoluta bästa jag har provat. Har provat flera olika billiga varianter innan men dem gjorde ingen skillnad alls på mina fransar, såg ut precis som innan. Började nästan tro att det var en myt hela grejen med att böja sina fransar. Men wow den här böjer verkligen fransarna ordentligt och öppnar upp ögonen.
5/5Bästa böjaren!
2018-04-03 av: Christina S (ålder: 35-44)
Fantastisk fransnäring som böjer utan någon markerad Kant. Bra kvalitet som håller i åratal, behöver bara byta ut gummidelen någon gång.
Rekommenderas till: Alla som vill ha långa läckra fransar!
5/5Bäst
2018-03-10 av: Ann L
Den här bästa eyelash curler jag nångonsin har använt.
5/5Bästa böjaren jag haft
2018-01-18 av: Erika
Gör inga veck på fransarna och man kommer så nära. Effektiv men skonsam på samma gång. Inget gnissel och glappande i metallen heller. Känns gedigen.
5/5Smidig
2017-11-15 av: Essi (ålder: 15-24)
Har alltid haft problem med envisa kantfransar som förblir raka vad man än gör, den här omslöt alla fransar rätt bra och gav fin böj. Rekommenderas.
5/5Jättebra!
2017-09-25 av: Isabelle G (ålder: 15-24)
Har haft min i flera år och fungerar precis lika bra fortfarande. Se det som en investering!
5/5Bästa
2017-06-28 av: Elin (ålder: 25-34)
Det här är den bästa ögonfransböjaren jag har testat. Jag har alltid tyckt att det är lite knepigt att böja fransarna, det känns som att andra ögonfransböjare är klumpiga och att man nyper sig själv i skinnet. Den här är mycket smidigare och lättare att använda än många andra.
Rekommenderas till: De som vill ha en bra och smidig ögonfransböjare som är lätt att arbeta med.
5/5Bäst
2017-06-27 av: F (ålder: 15-24)
Älskar denna, man märker verkligen skillnad ifrån sig gamla.
5/5Grym!
2017-05-15 av: Rita
Dyr men värd pengarna, riktigt bra böj som håller!
5/5finns ingen bättre
2017-05-09 av: Sara Ö (ålder: 15-24)
Bästa fransböjaren, det ÄR skillnad på billig och dyr i det här fallet. Helt klart värt sitt pris!
Rekommenderas till: alla
5/5Bästa!
2017-05-03 av: Barbara A
Bästa ögonfransböjaren någonsin! Förstod först verkligen inte vilken skillnad en bra ögonfransböjare kan göra, men denna ger verkligen liv till även de tråkigaste mascarorna. Dyr, men värd varje öre!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina ögonfransar!
5/5Bästa böjaren!
2017-04-25 av: Sara L (ålder: 25-34)
Funkar klockrent. Enda minus jag kan komma på är priset, men det är en god investering.
Rekommenderas till: Alla!
5/5En ögonfransböjare som till och med funkar för mig
2017-04-18 av: Pernilla R
Har alltid haft svårt att komma åt att böja ögonfransarna ordentligt utan att råka nypa mig själv och denna är min absoluta favorit någonsin. Jag har envisa ögonfransar som pekar rakt ned samt sk. monolids och svårare att använda ögonfransböjare som har en mer skarp kurva (mer böjd). Rekommenderar den starkt till alla som upplever att den "klassiska" ögonfransböjaren är svår att använda.
5/5Värt pengarna
2017-01-31 av: Felicia (ålder: 15-24)
Väldigt nöjd med den här ögonfransböjaren, även om jag var väldigt skeptisk till om det verkligen kunde vara så stor skillnad mellan olika böjare. Ger väldigt vacker, mjuk böj men ett fåtal tryck. Har haft böjaren några månader nu också, och upplever inte att den har "töjts", som vissa billigare alternativ brukar göra efter ett tag.
Rekommenderas till: Alla med problemfransar
5/5Imponerande!
2016-12-06 av: Felicia P (ålder: 15-24)
Trodde inte att en ögonfransböjare kunde vara så mycket bättre än någon annan, men den här gör det så lätt att få en fin böj på fransarna, även på mig med raka, nedåtpekande fransar! Rekommenderar starkt!
Rekommenderas till: Alla som har problem med för raka fransar
5/5Så bra!
2016-04-24 av: Linnéa
Älskar!!
Rekommenderas till: Alla som vill ha perfekta fransar
5/5Bra form = passar bättre i ögonhålan
2015-05-20 av: N. (ålder: 25-34)
Anledningen till att denna böjare är så omtalad är för att den pga sin plattare form kommer åt fransarna bättre. Helt klart den bästa och bekvämaste böjare jag haft.
Rekommenderas till: de som känner att de aldrig riktigt tyckt att fransböjning är bekvämt
5/5BÄSTA!!!!
2013-04-19 av: Teo
Mycket bra!! Hade en från ett annat märke innan, men åkte i soporna efter jag började använda denna. Super!! Tar med alla fransar och böjer verkligen uppåt. Är mycket nöjd!
5/5Otrolig
2013-03-31 av: Sanja (ålder: 25-34)
Den BÄSTA ögonfransböjaren jag har testat och jag har testat många. Man får verkligen med alla fransar på en gång. Rekommenderas!!
Rekommenderas till: ALLA!
5/5BÄSTA REDSKAPET I SMINKVÄSKAN!
2013-01-26 av: Therése
Innan jag testade denna så trodde jag inte att det kunde vara så stor skillnad på ögonfransböjare.
MEN.. oj så fel jag hade! Den här ögonfransböjaren från Shiseido är helt sjukt fantastisk! Den ger mina fransar en sån boost så det är helt sanslöst! De blir perfekt böjda och håller sig så hela dagen! Ett måste i varje kvinnas sminkväska! Helt klart värt pengarna!
Rekommenderas till: Alla som vill ha sjukt snygga och perfekt böjda ögonfransar
5/5Defenitivt värt pengarna!!
2012-08-20 av: Emma (ålder: 15-24)
Ja har länge haft en billig fransböjare... som jag bokstavligen nästan böjt sönder med min kraft för att få till mina långa fransar... Med denna når mina fransar till ögonbrynen i en fin böj, när jag böjer rot, mitten och topp :D Var osäker om denna var värd pengarna och jag kan absolut säga KÖP DENNA!! ;D
Rekommenderas till: alla som vill ge vardagssminkningen ett extra lyft och ha snyggast fransar på festen ;)
5/5Otroligt underbar.
2012-05-20 av: Ida B (ålder: 15-24)
Jag hade läst om denna fransböjaren, då jag har ganska nedåtlutande ögonfransar (KATASTROF!), och köpt diverse ögonfransböjare på olika ställen, men aldrig för mer än hundralappen. Trodde jag aldrig skulle få fransarna att titta uppåt.
Men iaf, läste om denna, tyckte den var ASDYR först. Men tänkte, vafan, måste ju testa iallafall!
Och tro tusan! Jag har aldrig vart med om maken, mina fransar pekar inte bara uppåt för stunden, dom håller sig hela dagen! Asnöjd. Tack Eleven!
Rekommenderas till: Alla. Precis alla.
5/5Bäst
2011-12-21 av: Matilda
Köpte den här i hopp om att den skulle vara bäst, har svåråtkomliga ögonfransar men den här fixar det utan problem. Får med alla fransar i ett tryck och ger jättefin böj. Känns mycket mer skonsam än billigare varianter också. Önskar jag hade köpt den här för 5 år sen redan, då kanske mina fransar varit mindre skadade.

Väl värd sina slantar!!
Rekommenderas till: Alla som använder ögonfranstång!!
5/5Bäst
2011-12-12 av: Karolina
Om du tänker "ögonfransböjare som ögonfransböjare" så kommer du att inste att din teori inte stämde. Köpte den här bara för att "testa" om det verkligen finns någon skilland, och låt mig säga att det verkligen finns en enorm skillnad! Bästa make up tipset! Skippar till och med ibland mascaran...
Rekommenderas till: Alla
5/5Super!
2011-04-29 av: Emma (ålder: 15-24)
Denna fransbörjare är helt underbar! Är asiat och har haft svårt att få med alla fransarna när jag använt andra böjare. Vet inte om det beror på att mina asiatiska ögon. Denna böjare är på något sätt mer rak och inte så böjd som en del andra är. Är de för böjda är det svårt att få med alla fransar men det problemet har jag inte längre med denna underbara böjare! Det behövs inte mycket tryck heller för att få en böj så den är väldigt enkel att använda. Ett tips är att böja ett par gånger till fast längre ut på fransarna för att få en fin böj!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Makalös!
2011-03-05 av: Thereze (ålder: 25-34)
Fantastiskt! Jag har äntligen hittat en ögonfranböjare som håller mina fransar böjda hela dagen. Jag hade en billig innan och trodde att alla böjare är väl varandra lika men ICKE!
Jag har tråkiga, ganska korta fransar som vägrar böja sig och än mindre hålla sig böjda men nu har jag äntligen ngt som funkar!

För allra bästa resultat som håller fransarna böjda och perfekta inte bara under dagen utan även hela natten är att lägga ett lager Shiseido Makeup Nourishing Mascara Base och sedan ett eller två lager Shiseido Makeup Lasting Lift Mascara, då klarar dina fransar vad som helst!
Rekommenderas till: Alla med korta, oböjbara fransar!
5/5För bångstyriga fransar!
2011-02-11 av: Ellinor Landal (ålder: 25-34, eddieluciano.blogspot.com)
Jag har alltid haft tråkiga fransar som bara lägger sig hela tiden efter jag böjt och målat dem.
Jag har provat allt från mascaror med lätt formula till att böja fransen med en ren borste medan de torkar. De har ALLTID lagt sig efter en stund. Men den här fransböjaren hjälpte mig verkligen med mitt problem.
Böjer jag dem ordentligt innan jag lagt på något ögonsmink så att jag kommer åt ordentligt utan att riskera att förstöra makeupen så håller de faktiskt hela dagen! En mirakelprodukt som verkligen håller vad den lovar!
Rekommenderas till: Alla! Men främst till er med fransar som inte vill hålla uppe!
5/5Bra!
2011-01-12 av: Johanna M (ålder: 25-34)
Är som en fransböjare ska vara. Hade en billig innan, men tänkte inte på om den var bra eller inte. Märkte skillnad sen när jag fick denna. Vann den av eleven i en tävling, tur är väl det för jag hade nog tyvärr inte kommit på tanken att köpa en fransböjare för denna summa, speciellt inte som jag trodde alla böjare var dåliga som den jag hade innan...!
Men det handlar förstås om lite teknik också, det är inte bara att böja. ;)

Bra med böjare om man ska ha t.ex. Kanebo 38-mascaran eller andra vanliga vattenfasta, för de rätar gärna ut fransarna. Så böj ordentligt innan de tas på!
Rekommenderas till: Alla
4/5Bäst
2019-06-02 av: Nikki
Bästa ögonfransböjaren ever! Böjer alla fransar och förblir böjda lämge!!
4/5Kvalite
2018-03-16 av: therese f
Bra mycket bättre böjare än dom vanliga billiga från hm. Kände direkt att denna är mer kvalite och sliter mindre på fransarna. Dock vet jag inte om jag tycker att fransarna hålls uppe särskilt länge
4/5Riktigt bra
2012-11-30 av: Fashioista (ålder: 35-44)
Ger en mycket snygg böj på fransen. Du slipper den där fula kanten. Stabil, ej racklig. Kan nypas ibland, men det är sällan. priset är högt likaså gummilist refillerna. Kan annars rekommendera asiatiska ögonfranstänger, de är suveräna. Tror det beror på att tex asiater har mer korta och raka ögonfransar. därför är dessa tänger helt outstanding i sitt utformande.
Rekommenderas till: Alla med raka ögonfransar.
3/5Helt ok
2019-03-25 av: Camilla (ålder: 25-34)
Efter att ha läst alla fina rekommendationer var jag bara tvungen att köpa denna. Dock tycker inte jag den är så wow som alla andra. Kanske har jag fel teknik? Jag saknar min fransböjare från Perplex, men eftersom denna kostade en slant så kommer jag fortsätta använda den. Denna känns lite sladdrig (eller hur man ska förklara), vilket gör det svårt att få rätt tag om fransarna. Jag föredrar mer stela böjare. Denna känns även väldigt vid/bred och jag råkar ofta peta mig i ögat på någe vis. Hittar jag rätt teknik så är den säkert superbra men just nu bara en okej ögonfransböjare.
3/5förstår inte hypen riktigt...
2018-08-07 av: Malin G
... det är nog jag som har för lite erfarenhet kring lash curlers, men jag upplevde denna som en helt vanlig curler som ger samma resulktat som de billiga
1/5Besviken
2016-03-05 av: Ladan A (www.instagram.com/ladan_a)
Lika bra som hos jag lovar. Slöseri med pengar, så jä*la dålig
Rekommenderas till: ingen
1/5Måste blivit fel...?
2014-01-15 av: Jessica (ålder: 35-44)
Jag hade ju sett att den här fått såna toppenfina recensioner så jag önskade mig denna i present, och fick den! Jag var jätteglad! Jag har provat lite andra tidigare, både H&M's variant och en annan i samma modell, samt en sån där värmeböjare (värmeböjaren är den som funkat bäst på mig). Men ärligt talat så är jag superbesviken, den här var inte bättre än de billigare varianterna.... antingen är mina fransar inte gjorda för det här eller så fick jag en dålig kopia... jag har jätteproblem med att få in alla fransarna, mina ögon är liksom för små, och sen när jag väl försöker böja så får jag inte till den där fina böjen, utan det blir hackigt fastän att jag böjer på 3 ställen.... Sen hände det som bara inte fååår hända, några gick av..! Nej den här får jag försöka skänka bort, tyvärr.
Tips till er andra annars, som tycker att böjen försvinner för snabbt, testa vattenfast mascara, då håller den mycket bättre.
Rekommenderas till: Ingen?
1/5Lika dålig som alla andra.
2011-07-03 av: Therese Malin S (ålder: 15-24)
Jag är jätte besviken på den här. Mina är jätte svåra att böja och få dom att hålla sig böjda, så jag köpte den här efter att ha hört så mycket gott om den. Men jag ångrar mig verkligen, snacka om att kasta pengarna i sjön. Alldeles för dyr och håller inte vad den lovar. Nu är man flera hundra lappar fattigare. Den är inte värd en stjärna ens pga att den lovar runt och håller tunt. Om jag inte hade hört så mycket gott om den hade jag inte blivit lika besviken.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Inte bra
2011-04-10 av: Sandra Marianne C
Till en början älskade jag denna fransböjare, fick underbart fina fransar till en början me efter ca 1,5 vecka upptäckte jag till min fasa att ungefär 50% av mina fransar hade gått av eller dragit upp ur roten. De resulterade i ojämna, glesa och bitvis kala partier.
Till saken hör att jag alltid haft väldigt starka/tåliga ögonfransar, så nu vågar jag tyvärr inte använda den mer. Aldrig varit med om något liknande, men nu när jag gått tillbaka till min gamla har jag inte detta problemet längre. Jag börjar undra om det var något konstruktionsfel på min??
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.