search

Sigma 4DHD Kabuki Brush

Sigma 4DHD Kabuki Brush
239 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Den patenterade 4DHD® Kabuki Brush™ från Sigma är concealerborsten du inte visste att du behövde. Denna täta, fyrsidiga och ultramjuka kabuki-borste jobbar sömlöst ut concealer under ögonen med spetsen, den är även perfekt att använda för att t… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-20% på alla våra sminkverktyg
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Sigma 4DHD Kabuki Brush

Den patenterade 4DHD® Kabuki Brush™ från Sigma är concealerborsten du inte visste att du behövde. Denna täta, fyrsidiga och ultramjuka kabuki-borste jobbar sömlöst ut concealer under ögonen med spetsen, den är även perfekt att använda för att täcka över ytliga ärr och märken. Pyramidformens fyra sidor kan användas för större områden för att applicera fixeringspuder.

4DHD® Kabuki Brush är gjord av Sigmas patenterade Sigmax® Fibers-fibrer, en termoplastisk polymer utvecklad för optimal applicering av både puder- och flytande/krämprodukter, för en sann HD-finish. Man har använd premiumfilament framtaget för enastående mjukhet, resistens mot värme och kemisk påverkan samt mekanisk styrka och lång hållbarhet. Sigmax®-fibrer är antibakteriella och hypoallergena.

  • Unik pyramidformad borste med fyra sidor
  • Rekommenderas för att användning av concealer under ögonen
  • Cruelty Free
Användning

I denna video används även Sigma Edge Kabuki Brush F87.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Sigma 4DHD Kabuki Brush

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller