search

Sigma Curved Kabuki Brush F83

Sigma Curved Kabuki Brush F83
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Sigma lanserar Curved Kabuki Brush F83; en tät, kurvad borste med otroligt mjuka strån som följer dina ansiktskonturer med exakt precision. Denna borste är perfekt att använda till flytande, -kräm -eller puderfoundation samt contouring för en smidig … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-20% på alla våra sminkverktyg
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Sigma Curved Kabuki Brush F83

Sigma lanserar Curved Kabuki Brush F83; en tät, kurvad borste med otroligt mjuka strån som följer dina ansiktskonturer med exakt precision. Denna borste är perfekt att använda till flytande, -kräm -eller puderfoundation samt contouring för en smidig applicering och sömlös finish.

Curved Kabuki Brush F83 är gjord av Sigmas patenterade Sigmax® Fibers-fibrer, en termoplastisk polymer utvecklad för optimal applicering av både puder- och flytande/krämprodukter, för en sann HD-finish. Man har använd premiumfilament framtaget för enastående mjukhet, resistens mot värme och kemisk påverkan samt mekanisk styrka och lång hållbarhet. Sigmax®-fibrer är antibakteriella och hypoallergena.

  • Används för precis applikation av foundation eller contouring
  • Cruelty Free
Om Curved Kabuki Brush F83

Tutorial

I videon längst ner använder man sig även utav Sigma 3DHD Max Kabuki Brush.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Sigma Curved Kabuki Brush F83

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa foundation borsten!
2019-01-16 av: Frida E (ålder: 25-34)
Min absoluta favoritborste när det kommer till att applicera foundation. Den gör jobbet så mycket enklare och snabbare. Inga fula ränder eller borststreck med denna borsten, du får en flawless finish direkt utan att behöva lägga ner extra tid.
Rekommenderas till: Alla
5/5Så bra borste!
2018-11-08 av: El (ålder: 15-24)
VArit på jakt efter en borste ganska länge, och valde till sist den här (främst då jag tror den är vegansk?) efter mycket eftertanke. Har nu använt den x antal gånger, och jag älskar den! Den är perfekt till en bas, men även att sudda ut contouring med! Har smink oftare nu, då det är så mycket roligare med bra borstar. Rekommenderar den verkligen till alla som är i behov av en borste!
Rekommenderas till: Alla