search

Silisponge

Silisponge
Från:
59 kr99 kr
Välj variant först

                  Clear Silisponge
 • Clear

59 kr
99 kr

                  Candy Stars Silisponge
 • Candy Stars

  Tillfälligt slut
79 kr
99 kr
Tipsa en vän
Haka på senaste trenden inom foundation-applicering och införskaffa dig en Silisponge! Tack vare materialet i silikon som inte absorberar någon produkt i jämförelse med en traditionell applikationssvamp eller borste, gör så att inte en droppe foundat… Läs mer här

Silisponge

Haka på senaste trenden inom foundation-applicering och införskaffa dig en Silisponge! Tack vare materialet i silikon som inte absorberar någon produkt i jämförelse med en traditionell applikationssvamp eller borste, gör så att inte en droppe foundation går till spillo.

Användning

Ta en liten mängd foundation och jobba in den med cirkulära rörelser eller fram och tillbaka för jämn fördelning. I slutet, arbeta med lätt tryck för att pressa in produkten och uppnå en jämn finish. Vid precisionsområden så som runt näsan eller under ögonen, vik Silisponge för att göra den mer spetsig. Repetera proceduren tills du uppnått önskad täckning.

Silisponge är superenkel att rengöra, skölj den under ljummet vatten och tillsätt tvål eller rengöringsmedel.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Silisponge

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Love it!
2017-04-27 av: Victoria R
Love, love, love!!
Rekommenderas till: ALLE!
5/5Skön och enkel
2017-04-06 av: Melani (ålder: 15-24)
Det bästa är att man sparar på mycket mer produkt med silisponge än med en vanlig svamp som suger åt sig mycket foundation. Väldigt skön på ansiktet och är lätt att blenda foundation och concealer på ansiktet. Och enkelt att tvätta bort.
Rekommenderas till: Ni som vill slösa på mindre produkt
2/5Kan leva utan den!
2019-01-01 av: Beauty addictive
Jag blev väldigt besviken på denna. Ger ett ojämnt lager på ansiktet. Det enda som är bra är att det är lätt att tvätta bort.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Funkar ej
2017-05-06 av: louise (ålder: 25-34)
Funkar inte alls för mig. Är sträv och slapp och smetar enbart ut produkten i ett ojämt lager. Har använt 3 ggr sen blev jag less och struntade i den. Har en vass kant på sidorna som inte alls tillför något, gör snarare appliceringen svårare.