Sisley
Supremÿa Baume

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 50 ml
Beskrivning

Supremÿa Baume är en överlägsen anti-age-produkt för natten, speciellt framtagen för att möta behoven hos en torr till väldigt torr hud som är uttorkad på grund av miljöfaktorer eller bristande vård. Krämen har en behagligt fyllig och fast konsistens och är lätt att applicera på huden.

Produktens nyckelingrediens är Sisleys patenterade* Phyto-Complex LC12 (föryngrande koncentrat med 12 timmars verkan): en kraftfull kombination av fyra växtbaserade aktiva ingredienser som arbetar på natten, då cellförnyelsen är som mest aktiv, för att ge huden ett synbart föryngrat utseende.

Supremÿa Baume innehåller ett intensivt närande komplex som återuppbygger och förfinar huden (hasselnötsolja, kokumsmör, macadamiaolja). En unik sammansättning som tillför viktiga lipider med djupgående verkan och gör att huden känns behaglig, sund och förnyad. Natt efter natt förfinas och förbereds huden inför nästa dag.

  • Cellförnyelse

  • Växtbaserade aktiva ingredienser

  • Kraftfull anti-age

  • Passar en torr till väldigt torr hud

*patentsökt

Innehåll: 50 ml

Artikelnummer: 63104

Upptäck mer som Supremÿa Baume

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.