search

Skin79
Animal Mask, Dry Monkey

Monkey Skin79 Animal Mask
Monkey Skin79 Animal MaskMonkey Skin79 Animal Mask
Tipsa en vän
Animal Masks från Skin79 tar begreppet "ansiktsmask" till en helt ny nivå med mjuka sheetmasks fullmatade med innovativa, effektiva ingredienskombinationer, och för att inte tala om de supersöta djurmotiven! Dry Monkey är en återfuktande och mjukgöra… Läs mer här

Skin79 Animal Mask, Dry Monkey

Animal Masks från Skin79 tar begreppet "ansiktsmask" till en helt ny nivå med mjuka sheetmasks fullmatade med innovativa, effektiva ingredienskombinationer, och för att inte tala om de supersöta djurmotiven! Dry Monkey är en återfuktande och mjukgörande mask som passar alla hudtyper, men som gör sig mest fördelaktig på en torr, stramande hud.

Dry Monkey Animal Mask innehåller hyaluronsyra som aktiv nyckelingrediens, känd för sin kraftfulla fuktbindande effekt, den är även berikad med kakoeaxtrakt, allantoin samt fröextrakt från bl.a vindruva- och jojoba för att ge en lystergivande effekt samt verka extra återfuktande och vårdande.

  • Sheetmask med djurmönster
  • Intensivt återfuktande
  • Passar en torr/uttorkad hud
  • Hyaluronsyra
  • Lystergivande
  • Textilen gjort av tencel (100% utvunnet från eukalyptusträd)
  • Animal Mask finns även tillgänglig för känslig hud & glåmig/trött hud

Innehåll: 1 sheetmask á 23 g

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 15-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Animal Mask, Dry Monkey

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5En favorit
2017-10-06 av: Ella (ålder: 35-44)
Har provat de flesta sheetmasks som finns på eleven och det här är en av mina favoriter.
Den sjunker lätt in i huden och återfuktar, utan att irritera. Priset är en bonus och ett roligt motiv på masken piggar dessutom alltid upp en ;-)
Rekommenderas till: Alla, men definitivt torrhy.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Perfekt
2019-01-16 av: Erica E (ålder: 25-34)
Fantastisk boost för torr och fnasig hy, särskilt på vintern. Kan vara lite jobbig att hantera då den är slemmig och lite knepig att lägga på ansiktet, men resultatet är underbart. Som en hårinpackning för ditt ansikte!
Rekommenderas till: Alla, särskilt dem med torr hy som behöver en boost.
5/5Tummen upp
2019-01-09 av: Clara M
Superbra och skön mask!! Dessutom rolig att använda hihi
Rekommenderas till: Alla
5/5Prisvärd
2018-04-03 av: Thao N (ålder: 35-44)
Älskar den! Huden känns så lugnad och återfuktad efter användning.
Rekommenderas till: Alla
5/5Perfekt för en torris
2018-03-22 av: Jessica B
Jag har både torr och känslig hy och den här masken gjorde susen. Hyn fick en helt ny spänst och glow och kändes rejält återfuktad. Fick heller inga irritation i huden av masken vilket är ett stort plus när man har en känslig hy. Rekommenderas starkt!
Rekommenderas till: Torr och känslig hy.
5/5Bra
2017-10-16 av: Alexandra H
Jag har testat många olika sheetmasks för att hitta de jag tycker passar just min hud bäst (och min hy blir väldigt torr under vintern) och denna känns väldigt bra, återfuktar och det känns som att jag har ett naturligt glow.
5/5Prisvärd
2017-07-16 av: Hanna K (ålder: 15-24)
Har extremt torr hy som de flesta sheet masks inte kan få bukt på, det spelar ingen roll hur återfuktande de påstår sig vara. Gillar dock Starskins hydrating sheet mask, men den kostar 100 kr styck och då den här gör exakt samma sak så är den nog min nya favorit!
Rekommenderas till: Vem som helst med torr och känslig hy
4/5Fin mask
2019-04-01 av: Amanda
Svårt att säga något om resultatet, men uppskattade den svalkande känslan.
4/5Torr hy
2017-09-12 av: Yuli
Har vanligtvis riktigt torr hud, så torr att det kan börja flagna. Denna ansiktsmask är riktigt återfuktande, dock kändes de inte så skönt o ha den på...
Rekommenderas till: Alla