search

Skin79
Animal Mask, Angry Cat

Skin79 Animal Mask, Angry Cat
45 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Animal Masks från Skin79 tar begreppet "ansiktsmask" till en helt ny nivå med mjuka sheetmasks fullmatade med innovativa, effektiva ingredienskombinationer, och för att inte tala om de supersöta djurmotiven! Angry Cat Animal Mask är en rengörande, åt… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Animal Mask, Angry Cat

Animal Masks från Skin79 tar begreppet "ansiktsmask" till en helt ny nivå med mjuka sheetmasks fullmatade med innovativa, effektiva ingredienskombinationer, och för att inte tala om de supersöta djurmotiven! Angry Cat Animal Mask är en rengörande, återfuktande och vårdande sheetmask som passar till en "bekymrad" och känslig hud, perfekt för dig som lever i storstaden där föroreningar och andra miljöfaktorer som ibland kan orsaka viss irritation och temporär känslighet i huden.

Angry Cat Animal Mask innehåller aloe vera som nyckelingrediens, känd för sina återfuktande, vårdande och lungnande egenskaper, den är även berikad med fröextrakt från druva-, lotus- och jojoba tillsammans med rengörande och antibakteriell tea tree, vårdande allantoin samt närande solrosolja.

  • Sheetmask med djurmönster
  • Vårdande, rengörande & återfuktande
  • Passar en känslig hud
  • Aloe vera
  • Lystergivande
  • Textilen gjort av tencel (100% utvunnet från eukalyptusträd)
  • Animal Mask finns även tillgänglig för torr hud & glåmig/trött hud

Innehåll: 1 sheetmask á 23 g

Användning

Tvätta ansiktet och applicera eventuellt ansiktsvatten. Lägg sedan på masken och sprid ut den jämnt över huden. Låt verka i 15-20 minuter, dra sedan försiktigt av masken och klappa varsamt in återstående produkt i huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Animal Mask, Angry Cat

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Svalkande
2019-01-09 av: Clara M
Så svalkande och vårdande... går direkt in i huden och gör under. Underbar
Rekommenderas till: Alla
5/5Svalkande och skön
2018-05-19 av: Cornelia (ålder: 15-24)
Väldigt skön och svalkande mask. Upplevde att mina finnar och blemmor minskade dagen där på, samtidigt som den tog hand om mina torra partier. Dock väldigt blöt, så den glider omkring om en rör sig för mycket
Rekommenderas till: Alla
5/5Rolig mask
2018-04-03 av: Thao N (ålder: 35-44)
Sheetmasken lämnar hyn så len, lugn och fräsch efteråt.
Rekommenderas till: Alla
4/5Kul!
2019-04-01 av: Amanda
Gav min kompis en återfuktad hud efter användning, mycket nöjd.
4/5Erittäin hyvä naamio
2017-08-01 av: Suvi T (ålder: 15-24)
Naamiossa oli reilusti seerumia, se asettui kasvoille hyvin ja tuntui mukavalta käyttää. Naamio sopi oikein hyvin omalle toisinaan ongelmaiselle sekaiholleni. Naamio tosiaankin rauhoitti ihoa ja vaikutukset tuntuivat pitkään. Tilaan tätä ehdottomasti myös seuraavassa tilauksessani!
4/5Kul mask
2017-07-03 av: Mia
De här maskerna är så speciella just för att de ser ut som djur. Ser kul ut och känns vårdande för ansiktet. Väldigt hala är de dock.
4/5Fin och bra, lite svår att gå runt med
2017-07-01 av: Tova
Denna mask var den första som jag testade från Skin79. Motivet är roligare än vita masker och känslan av produkten är svalkande och skön. Det enda jag tyckte var lite besvärligt var att masken var så blöt att den lätt började glida ner från ansiktet ifall jag gick runt med den, så ta det gärna lugnt i soffan/sängen/stolen ifall du ska använda denna mask.
Rekommenderas till: Lättroade
3/5Helt okej
2018-06-09 av: Proma B (ålder: 15-24)
Inte den bästa sheetmasken jag provat. Masken luktar lite konstigt och lämnade min hy jätteklibbig när masken tagits bort och serumet klappats in. Plus för det stora mängden serum.