search

Skin79
Cleanest Rice Cleansing Oil

Skin79 Cleanest, Rice Cleansing Oil
229 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Cleanest Rice Cleansing Oil från Skin79 är rengöringsoljan för dig som vill ha effektiv borttagning av makeup, olja och orenheter, men som även vill jobba lystergivande och utjämnande på hudtonen. Cleanest Rice Cleansing Oil är lätt i texturen och pa… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil

Cleanest Rice Cleansing Oil från Skin79 är rengöringsoljan för dig som vill ha effektiv borttagning av makeup, olja och orenheter, men som även vill jobba lystergivande och utjämnande på hudtonen. Cleanest Rice Cleansing Oil är lätt i texturen och passar alla hudtyper, den är rik på diverse fettsyror vilket bidrar förebygger fuktförlust, den innehåller även E-vitamin som bidrar med antioxidanter, samt riskli vilket är rengöringsoljans uppljusande komponent. Huden lämnas rengjord på djupet, silkesmjuk och med en fräsch lyster.

  • Rengöringsolja med riskli
  • Utjämnande & uppljusande effekt
  • Antioxidanter
  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 150 ml

Användning

Fördela 2-3 pump av rengöringen i handflatorna. Massera först på torr hud tills det värsta av makeupen har släppt. Addera sedan en liten mängd vatten till händerna och fortsätt att massera tills oljan blivit till en ljus emulsion, skölj då av och fortsätt med din hudvårdsrutin.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller