search

Skin79
Extra Premium Gold Mask

Skin79 Extra Premium Gold Mask
Skin79 Extra Premium Gold MaskSkin79 Extra Premium Gold Mask
Tipsa en vän
Lyxigare blir det inte! Extra Premium Gold Mask från Skin79 är en sheetmask berikad med 24K-guldpartiklar och livar upp vilken glåmig och trött hud som helst på bara några minuter. Förutom rent guld har man även utnyttjat svalnäste-extrakt som bidrar… Läs mer här

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Lyxigare blir det inte! Extra Premium Gold Mask från Skin79 är en sheetmask berikad med 24K-guldpartiklar och livar upp vilken glåmig och trött hud som helst på bara några minuter. Förutom rent guld har man även utnyttjat svalnäste-extrakt som bidrar med en uppljusande- och lystergivande effekt tillsammans med effektiv anti-age. Huden blir strålande som aldrig förr, med reducerad synlighet av linjer och rynkor, en fantastisk lyster och en ungdomligare utstrålning.

  • Anti-age
  • Intensivt lystergivande
  • Återfuktande
  • 24K guld
  • Reducerar synlighet av linjer & rynkor

Innehåll: 1 st sheetmask á 27 g

Användning

Efter rengöring, öppna förpackningen och applicera masken över toor hud. Låt verka i 15-20 minuter, avlägsna sedan och massera varsamt in resterande produkt innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Extra Premium Gold Mask

Medelbetyg (3.5): 3,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Skin 79 extra premium Guld Mask
2017-06-11 av: Jane R
Det blir inte bättre än så här, köpte den i Seol förra året, så jag blev jätteglad att eleven. se har tagit in denna suveräna serie K-beaty när den är som bäst.
Den är bara så grym, njut njut och njut???????
Rekommenderas till: Toppen till mogen hud
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så kul
2018-10-08 av: Unni
Denna är så rolig och man blir fin efter den också. Köp!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
2/5Meh...
2017-07-11 av: Sofie B (ålder: 35-44)
Har torr/känslig hy.

Hade läst många positiva recensioner av denna mask, så jag var sjukt peppad på att äntligen pröva den. Tyvärr blev jag rätt besviken.

Missförstå mig rätt - det är en helt OK sheetmask. Den lämnar huden återfuktad. Det är kul att den är gyllene, den känns dramatisk att ha i ansiktet.

Men i den här prisgruppen förväntar jag mig lite mer slående resultat. De flesta masker för 50:- och uppåt brukar lämna min hud märkbart slätare och "daggig".

Enligt några andra skribenter och beautybloggare ska den vara fenomenal på att lugna irriterad hud. Ska prova den en gång till nästa gång jag har något mer uttala hudproblem och se om masken gör någon skillnad.
Rekommenderas till: Vet inte. Kanske någon med irriterad hy?
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen, inget mirakel med guldet för alla från Skin79 är bra!
2018-10-19 av: Jenny (ålder: 35-44)
Bra sheetmask helt klart. Tycker dock inte att den här guldversionen utmärker sig så mycket bland de andra men är helt klart bra och prisvärd här hos Eleven! Skin79 gör riktigt bra sheetmasks! Har man börjat med sheetmasks vill man alltid ja det hemma. Så enkelt och lätt! Välj en och du blir nöjd oavsett vilken det är från Skin79. Den enda som jag känner är liite bättre är den från Benton med snigelsekret! Sheetmaskerna håller bra pris hos Eleven.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en bra sheetmask!
5/5Skön mask!
2018-03-14 av: paula g
Älskar denna mask! Den gör mirakel för trött och glåmig hy. Serumet var skönt och lätt att klappa in. Själva masken var dock lite klumpig och behövde fixa och trixa lite innan den satt som jag ville. Men min hy fick ett sådant fint glow och kändes mjukt och skönt efter denna mask. Måste beställa igen!
Rekommenderas till: alla
5/5Lyxig mask
2018-02-17 av: Thao N (ålder: 35-44)
Härlig mask som återfuktar, svalkar och livar upp huden.
Rekommenderas till: Alla
4/5Lyxig känsla
2019-03-12 av: Kristin
Man fick en känsla av lyx, men jag tyckte tyvärr inte att den var bättre än de billigare alternativen. Det var roligt att prova, men kommer inte gå tillbaka till denna.
Rekommenderas till: De som vill testa något nytt
3/5Okej
2018-03-19 av: Sofia K
Otroligt mycket serum i masken, kunde smörja in hela dekolletaget och överarmarna. Tycker att masken satt dåligt på ansiktet, och hålet för munnen var alldeles för litet. Lämnade ansiktet och huden snarare lite klibbig än återfuktad. Så den direkta känslan var lite sådär. Men, efter att haft på nattkräm och sovit en natt så vaknade jag med väldigt fin lyster och återfuktning.
3/5Jättefint serum men klumpig mask
2018-02-08 av: Pia J (ålder: 15-24)
Blev superglad när jag fick denna masken som gratis gåva med ett annat köp då jag velat pröva den men sorgligt nog har den varit lite över min budget. Måste säga att serumet var så otroligt skönt och de positiva effekterna kändes i dagar efteråt - min hy hade mer lyster och elasticitet, och allt var så mjukt och återfuktat (jag har acne hy, så när en mask får mig att se återfuktad ut men inte oljig är himmelriket). Dock hade jag stora problem med självaste sheetmasken då den för den inte riktigt passade storleksmässigt, men på grund av materialet den var gjord av var den MYCKET svår att flytta runt på ansiktet så att den satt ordentligt.

Skulle säga att denna masken var värt det för serumet, men skulle inte lägga 59 kronor på det.
3/5Okej
2018-01-31 av: Lena (ålder: 15-24)
Kändes svalkande men märkte inte någon jätteskillnad på hyn efteråt
3/5Helt ok
2017-10-16 av: Alexandra H
inte den mest magiska sheetmask jag testat men den är återfuktande och gör det den ska.
3/5Nja
2017-09-07 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Märkte ingen förändring på denna. Varken dålig eller bra!
2/5Okej men finns bättre.
2018-02-08 av: Moa K
Jag tycker denna är bra men det finns bättre. Huden blev dock återfuktad.
1/5Dåligt design och effekt
2019-01-30 av: Silvia
Första gången använde den här masken. Ganska dåligt design, sitter dåligt på ansikten och väldigt små även för mig som har ganska små ansikte. Efter man använde den så kände ansikten är täckt med en tjock lage...nä, skulle absolut inte rekommendera denna mask.
1/5Dålig passform
2018-12-03 av: Anki (ålder: 35-44)
Denna hade en ganska hård mask som hade en väldigt dålig passform, särskilt över näsan. Den omslöt inte ansiktet och lossnade i kanterna och halkade runt så det var ingen skön upplevelse att ha masken på sig. Detta tog fokus från effekten, som ändå kändes ok efteråt. Var väldigt mycket produkt kvar i påsen efteråt som gick att smörja in sig med.
1/5Plastig och inte värd priset
2018-02-24 av: Katarina L (ålder: 25-34)
Materialet känns väldigt plastigt och nästan lite prassligt, den har inte särskilt bra passform (ex. Munhålet är alldeles för litet) och jag tyckte att den var alldeles för blöt - det rann (!) ner för halsen och droppade på tröjan...Efter användning kändes huden snarare klibbig än återfuktad och det fastnade små guldpartiklar i ansiktet, så vill man gå ut efteråt måste man rengöra ansiktet igen...BESVIKEN!
Rekommenderas till: Ingen