search

Skin79
Fresh Garden Mask, Red Ginseng

Skin79 Fresh Garden Mask, Red Ginseng
23 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Fresh Garden Mask från Skin79 är mjuka sheetmasker av bomull, indränkta i återfuktande, närande essence med naturliga ingredienser, och med olika specifika fokus för alla hudtyper och behov. Just Fresh Garden Mask Red Ginseng har en upplyftande och v… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Fresh Garden Mask, Red Ginseng

Fresh Garden Mask från Skin79 är mjuka sheetmasker av bomull, indränkta i återfuktande, närande essence med naturliga ingredienser, och med olika specifika fokus för alla hudtyper och behov. Just Fresh Garden Mask Red Ginseng har en upplyftande och vitaliserande effekt på trött och glåmig hud, samtidigt som den bidrar med intensiv fukt till huden utan att lämna någon klibbig hinna efter sig. Innehåller förutom röd ginseng även extrakt från kamelia, trollhassel, aloe vera samt vitt mullbär.

  • Upplyftande & vitaliserande för trött/glåmig hud
  • Återfuktande
  • Energigivande

Innehåll: 1 st sheetmask

Användning

Applicera sheetmasken på rengjord och torr hud. Låt verka i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in överbliven produkt i huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Fresh Garden Mask, Red Ginseng

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Funkar perfekt!
2019-02-11 av: Sofija (ålder: 15-24)
Använder sheet masks ganska regelbundet men måste säga att denna gav riktigt bra resultat väldigt snabbt. Skulle rekommendera denna över de andra av samma märke, trots att även de är bra men denna återfuktar riktigt bra!!
5/5Luktar sådär, men mycket effektiv!
2018-02-08 av: Pia J (ålder: 15-24)
Jag tyckte personligen inte om lukten, men resultatet blev mycket fint! Huden såg inte så trött ut, och fick en fin lyster i 2-3 dagar efteråt!
4/5Skön!
2018-12-03 av: Petra (ålder: 25-34)
Gillade denna !
Huden fick fin lyster, men kanske inte mycket mer än så men set räcker ju långt ;)
Rekommenderas till: Alla
4/5Bra ansiktmasker
2018-02-08 av: Moa K
Denna är jätte bra, alla masker från detta märke är verkligen bra.