search

Skin79
Fresh Garden Mask, Snail

Skin79 Fresh Garden Mask, Snail
23 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Fresh Garden Mask från Skin79 är mjuka sheetmasker av bomull, indränkta i återfuktande, närande essence med naturliga ingredienser, och med olika specifika fokus för alla hudtyper och behov. Just Fresh Garden Mask Snail jobbar intensivt mjukgörande o… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Fresh Garden Mask, Snail

Fresh Garden Mask från Skin79 är mjuka sheetmasker av bomull, indränkta i återfuktande, närande essence med naturliga ingredienser, och med olika specifika fokus för alla hudtyper och behov. Just Fresh Garden Mask Snail jobbar intensivt mjukgörande och närande för en torr och stressad hud, och innehåller hög koncentration av snigelsekret-filtrat som nyckelingrediens. Tillsammans med extrakt från kamelia, trollhassel, aloe vera och vitt mullbär bidrar Fresh Garden Mask Snail till en smidig och mjuk hud med optimal komfort.

  • Vårdande & mjukgörande
  • Passar torr/stressad hud
  • Återfuktande

Innehåller: 1 st sheetmask

Användning

Applicera sheetmasken på rengjord och torr hud. Låt verka i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in överbliven produkt i huden.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Fresh Garden Mask, Snail

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5perfekt favorit
2017-12-30 av: jim
Älskar den här masken.
superskön mask som återfuktar och vaknar upp med bra lyster i hela ansiktet. Köper den gång på gång.
5/5utmärkt! blir ledsen när den är slutsåld
2017-11-08 av: Pia J
Köper om denna masken varje månad, den är definitivt en av mina favoriter. Skulle köpa den igen nu, men ser att den är slutsåld :( jag har fet acnehy så det är svårt att hitta en mask som återfuktar och tar hand om min hy utan att göra mig oljig eller oroa min acne, fast denna fungerar verkligen för mig. Längtar till de har den inne igen :)
5/5Favorit!
2017-10-02 av: Felicia N (ålder: 15-24)
Älskar denna sheetmasken!! Den enda i denna prisklassen som jag tycker återfuktar längre än morgonen efter + snigelsekret gör under för min aknehy.<3
Rekommenderas till: Alla, men framförallt aknebenägen blandhy.
4/5Funkar
2018-04-29 av: Linda L
Då den är så billig.
Gör inga mirakel för huden men känns trevlig.
Rekommenderas till: Alla