search

Skin79
Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch

Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch
365 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch från Skin79 är gyllene ögonmasker som ger en effektivt återfuktande och närande boost till trötta ögon, verkar reducerande på synlighet av ålderstecken samt ger en uppljusande och uppstramande effekt. Mask… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch

Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch från Skin79 är gyllene ögonmasker som ger en effektivt återfuktande och närande boost till trötta ögon, verkar reducerande på synlighet av ålderstecken samt ger en uppljusande och uppstramande effekt. Maskerna är små geldynor som innehåller ett patenterat komplex av olika växtextrakt, guld samt snigelsekret-filtrat. Unna dig dessa härliga ögonmasker och ge huden under ögonen den avslappnande- och återfuktande behandling den förtjänar!

Själva geldynorna är framtagna för att främja en optimal absorption av formulan, och bidrar även till en härligt sval känsla som verkar reducerande på svullnader under ögonen.

  • Återfuktande & närande ögonmasker
  • Passar alla hudtyper
  • Reducerar synlighet av ålderstecken
  • Hygienisk applicering tack vare medföljande spatel
  • Revitaliserande & uppljusande
  • Förbättrar elasticitet

Innehåll: 60 st ögonmasker

Användning

Applicera efter rengöring och ansiktsvatten. Ta ut 2 st masker med hjälp av spateln, lägg på huden och rätta till så att den ligger perfekt på plats. Låt verka i 20-40 minuter, avlägsna sedan och badda lätt in överflödig produkt i huden för optimal absorption.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Besatt av sheetmasker
2017-06-20 av: Michael G (ålder: 35-44)
Har fått en ny passion och det är sheetmasks. Har testat de flesta som eleven har och just enkelheten att kunna slänga på sig en ansiktsmask utan allt kladd och jobb som normalt krävs är helt fantastiskt. Sen gillar jag denna ögonmask då 1) konsistensen är fantastisk och 2) känslan efter att du applicerat den är helt underbar. Stark köprekommendation.
Rekommenderas till: Alla med dåligt med tid och hektiska scheman
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra med snigelsekret! Bättre än många andra och mycket prisvärda!
2018-10-19 av: Jenny (ålder: 35-44)
Det här är jättebra gelpatches för ögonen. Kan som alla gelpatches glida ned lite först men sitter bra efter en stund. Älskar att det är snigelsekret i dessa. Gör dem till en vinnare bland många ögonpatch-produkter. Återfuktar jättebra och har ett bra pris om jag ska jämföra med en del dyrare liknande. Toppen! Bra märke med överlag bra produkter, kolla in sheetmaskerna.
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra anti-ageing ögonmasker!
2018-02-28 av: Julia (ålder: 25-34)
Är överförtjust i dessa gel eye patches! Känns svalkande att sätta på och när man tar av dem känns huden mycket slätare och fint återfuktad, små rynkor syns mindre. Tyckte priset var högt men när man tänker på styckepris jämfört med andra ögonpatches så är det ett jättebra pris! Kommer köpa igen!
Rekommenderas till: Hud med fina linjer
3/5Sheet mask under ögonen
2018-05-17 av: Jenny
Gissa hur skönt att lägga dessa små patches under ögonen. Riktigt skönt och uppiggande. Om de ger någon större effekt återstår att se.
2/5Helt ok
2018-08-13 av: Charlene
Tycker denna ögonmaska är helt ok, för lite serum och känner mig inte någon skillnad innan och efter användning.