search

Skin79
Pore Bubble Cleansing Mask

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask
55 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Pore Bubble Cleansing Mask är en innovativ sheetmask med djuprengörande och uppklarnande effekt speciellt framtagen för en fet hudtyp. Den smarta teknologin skapar små fina kolsyrebubblor mellan huden och masken vilka är designade till att boostar re… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Pore Bubble Cleansing Mask är en innovativ sheetmask med djuprengörande och uppklarnande effekt speciellt framtagen för en fet hudtyp. Den smarta teknologin skapar små fina kolsyrebubblor mellan huden och masken vilka är designade till att boostar rengöringseffekten och resulterar i ett mer djupgående och noggrant resultat.

Pore Bubble Cleansing Mask innehåller bl. a mjölkproteinextrakt som återfuktar och främjar hudens kollagenproduktion, extrakt från echinacea, uppfriskande pepparmint, grönt te samt ödleblad vilket har en detoxande effekt. Huden lämnas otroligt uppfriskad, återfuktad, djuprengjord och med en behaglig känsla.

  • Djuprengörande sheetmask för en fet hudtyp
  • Bubblande effekt
  • Återfuktar
  • Uppfriskande

Innehåll: 1 st sheetmask

Användning

Används efter rengöring och ansiktsvatten. Innan du öppnar förpackningen, mixa ingredienserna i förpackningen en stund genom att "massera" påsen. Ta ut sheetmasken och applicera på torr hud. Masken kommer att utveckla ett rikt skum allteftersom. Efter 10 minuter drar du av masken och sköljer av huden. Fortsätt sedan men dina vanliga hudvårdsprodukter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Skin79 Pore Bubble Cleansing Mask

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa ansiktsmasken
5 dagar sedan av: Therese (ålder: 25-34)
Använder denna 1-2 gånger i veckan och är väldigt nöjd. Huden blir rengjord på djupet och jag upplever att huden är klarare och återfuktat. Bra att köpa i bulk då den är bra att alltid ha hemma
Rekommenderas till: Passar till alla som vill ha en snabbt uppfräschad hud
5/5Love it!
2018-09-05 av: Malin (ålder: 35-44)
Denna mask rengör verkligen på djupet. Komihåg att gnugga lite på förpackningen innan du öppna den. När du lägger på den så skapas det bubblor. Det pirrar lite i huden på ett behagligt sätt. Efteråt känns huden rengjord på djupet,fräsch och pigg.
Rekommenderas till: de med hy som är lite fetare
5/5Diggar den stenhårt
2018-03-23 av: L
Jag gillar verkligen denna mask, man känner verkligen hur ren huden blir efteråt. Det är så roligt med att den bubblar, dock kan det kännas lite konstigt första gången men man vänjer sig. Huden känns riktigt fräsch och ren efteråt!
Rekommenderas till: Alla som har normal till kombinerad hud
5/5Bra mask!
2018-01-21 av: Rebecka E
Gillar verkligen den här masken! Känns lite roligt när bubblorna börjar bubbla men tycker även att det är så skönt! Man ser lite rolig ut när man har på sig den eftersom bubblorna bubblar utåt också men den är verkligen skön och kommer att köpa igen!
Har blandad hy.
5/5Härlig
2017-12-12 av: M
Så härlig mask som känns skönt värmande på huden, ser så kul ut med bubblorna också. Känns riktigt lyxig och blev en favorit! Jag har blandhy
Rekommenderas till: Alla
4/5Rolig och bra!
2019-01-29 av: Camilla W (ålder: 25-34)
Älskar denna. Inte nog med att den är rolig att använda, så rengör den också väldigt bra och huden känns riktigt fräsch efteråt!
4/5Frän
2018-04-29 av: Linda L
Gör inga mirakel för huden men känns rolig på och lite annorlunda.
4/5Helt Okej
2017-12-08 av: Moa S (ålder: 25-34)
Kunde inte ha på mig den fulla tiden då den sved, jag har känslig hy så jag masserade in den en stund istället, fick ingen reaktion efteråt då det är ett plus! Huden kändes fräsch efteråt men det är absolut ingen mirakelmask! Men väldigt rolig att använda då den bubblar upp och perfekt för en tjejkväll :)
Rekommenderas till: Alla