search

SkinPlan
Superior Hydro Gel Mask

SkinPlan Superior Hydro Gel Mask
345 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En mask som binder fukt i upp till 24 timmar med två unika ingredienser. Förstärker känslig, torr och solskadad hud. Imperata cylindrica är ett rotextrakt som växer i salt jord och har därmed en enastående kapacitet att förhindra huden till uttorknin… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

SkinPlan Superior Hydro Gel Mask

En mask som binder fukt i upp till 24 timmar med två unika ingredienser. Förstärker känslig, torr och solskadad hud. Imperata cylindrica är ett rotextrakt som växer i salt jord och har därmed en enastående kapacitet att förhindra huden till uttorkning. Potassium binder fukt till huden. Perfekt efter solbad som alltid torkar ut huden eller på vintern när luften är torr.

Innehåll: 50 ml

Användning

Används 1-2 gånger i veckan. Efter noggrann rengöring läggs ett jämt lager av masken på ansiktet och halsen. Undvik området kring ögonen. Låt masken verka ca 20 min. Skölj därefter av med kallt vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

SkinPlan Superior Hydro Gel Mask

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Skön
2011-04-04 av: Andriana (ålder: 25-34)
Min hud är fuktfattig och känslig. Denna mask är jätteskön och återfuktar bra. Har använt den i nästan 3 veckor, 2 gånger i veckan och kan säga att huden inte är lika fuktfattig längre.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fuktigt
2010-10-12 av: anna (ålder: 35-44)
Jag tänkte satsa på mer fukt och så provade jag den här masken . Måste säga att huden känns lent, smidigt och fuktfylld. Ska fortsätta använda den.
Rekommenderas till: alla hudtyper
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Super!
2010-11-17 av: Julia
En jättebra ansiktsmask tycker jag. Gör att man känner sig superåterfuktad och mjuk medesamma. Det känns verkligen som den har gjort något med huden efter användning. Rekommenderas varmt.
Rekommenderas till: ALLA
5/5Jättebra!!!!
2010-11-03 av: Hanna
Antingen kan man ha den på i 15 min eller ha den över natten. Den här masken ger massor med fukt och gjorde min hy klarare och gav en ny fin lyster. Huden känns superfräsch efteråt. Rekommenderar till alla som vill få mer fukt.
Rekommenderas till: Alla
5/5Köp!!!
2010-10-22 av: Pretty woman (ålder: 25-34)
Jag älskar den här masken. Den återfuktar och ger huden ny lyster.Jag sover med den på natten och dagen efter känns huden mjukt och lent. Det kan inte finnas nåt bättre .
Rekommenderas till: Alla
5/5Fuktbomb!!!!!!
2010-10-14 av: kiara
En riktig fuktbomb för ansiktet. Man kan känna att man har gjort nåt bra för ansiktet efteråt.
Rekommenderas till: alla hudtyper