search

SkinPlan
Vitamin C Booster

SkinPlan Vitamin C Booster
545 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Aktivt 98% vitamin C-koncentrat som reducerar synbarheten av pigmentfläckar, ökar hudens elasticitet och reducerar större porer. Strö lite Vitamin C Booster pulver över en klick dagcreme, blanda med pekfingret och applicera blandningen över hela ansi… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

SkinPlan Vitamin C Booster

Aktivt 98% vitamin C-koncentrat som reducerar synbarheten av pigmentfläckar, ökar hudens elasticitet och reducerar större porer. Strö lite Vitamin C Booster pulver över en klick dagcreme, blanda med pekfingret och applicera blandningen över hela ansiktet.

Blanda med en dagcreme för att ge ett direkt och synligt resultat. Appliceras direkt på huden tillsammans med din hudkräm och den ger huden en hög dos av C-vitamin. Vitamin C Booster ljusar upp pigmentfläckar, reducerar synbarheten av blemmor, fina linjer och rynkor samt ger en jämnare hudton.

Att få C-vitamin verksamt i hudvård är svårt. Vitaminet oxiderar och bryts ned i vätska på kort tid. Detta sker i t.ex. en creme eller ett serum. Banbrytande Vitamin C Booster från SkinPlan är stabilt och bryts först långsamt ner när du blandar det i din dagcreme.

  • Aktivt ämne: stabilt L-Askorbinsyra (C-vitamin).
  • Appliceras i din ansiktskräm. Ansiktskräm medföljer ej.

Innehåll: 3 g

Användning

Applicera en liten klick av din ansiktskräm i handen och strö på lite pulver över. Blanda med pekfingret och smörj in ansiktet. Upprepa var tredje dag.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

SkinPlan Vitamin C Booster

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5nöjd
2014-01-24 av: Amela O
Är nöjd så länge. Har använt den bara några veckor med gillar hur mitt ansikte har fått nytt lyster.
Rekommenderas till: alla
5/5Liten men naggande god
2013-07-25 av: Linnea H (ålder: 25-34)
En underbar produkt som ger synliga resultat på porer och lyster för mig. Den lilla förpackningen räcker otroligt länge.
Rekommenderas till: Alla
5/5Fantastik bra
2012-11-09 av: Malin S.
Är OTROLIGT nöjd med produkten och rekommenderar till alla. Svårt att beskriva vilka otroliga fina resultat man får av denna!!!!!
Är värt pengarna, då min lilla burk har räckt i mer än 4 månader nu :D
Rekommenderas till: alla
5/5Fantastisk
2012-10-18 av: Cajsa J
Har aldrig haft problem med pigmentfläckar , men med denna har jag fått en ny lyster i hyn samt att porerna förminskats och hyn har blivit slätare. Fantastisk och enormt dryg! Skräms inte av den lilla burken, den här räcker länge!
5/5Vitamin C
2012-09-14 av: Anna
Älskar produkten och rekommenderar till alla som vill få fin lyster i huden.
Rekommenderas till: ALLA
5/5Jag är 100% njöd!
2012-05-15 av: Carin M.
Jag har inga pigmentfläckar men däremot hade jag oren hy. Sen jag har börjat använda Vitamin C , Sebo Serum och Sebo Cleanser har min hy blivit otroligt bra. Orenheterna har försvunnit och de ärr som jag hade har blekts. Jag är 100% njöd!
Rekommenderas till: Alla
3/5Användning
2012-05-10 av: Frida H
Den var helt okej, men när jag slutade använda den kom pigmentfläckarna tillbaka. kanske fungerar bättre på andra än på mig.
2/5De som söker lyster, ej för acne ärr.
2013-03-05 av: Ellinor F (ålder: 15-24)
Jag tycker mig inte kunna se någon större förändring av denna, möjligen lite mer lyster. Jag ville att den skulle fungera på mina röd/lila acneärr men det har den ej gjort. Minus även att det blir en smulig känsla i ansiktet när man blandar den med skinplans ansiktskräm. Lämpar sig nog bäst ha till natten.
Rekommenderas till: De som vill ha mer lyster i ansiktet!