search

Smashbox
Cream Eye Liner

Smashbox Cream Eye Liner
Tipsa en vän
Detta är den perfekta eyelinern. Den kladdar inte som en penna, flagnar inte som ett puder eller rinner som en flytande eyeliner. Denna bästsäljande kaka kommer utan problem att räcka längre än tio pennor, den torkar på 60 sekunder och ger en kladdfr… Läs mer här

Smashbox Cream Eye Liner

Detta är den perfekta eyelinern. Den kladdar inte som en penna, flagnar inte som ett puder eller rinner som en flytande eyeliner. Denna bästsäljande kaka kommer utan problem att räcka längre än tio pennor, den torkar på 60 sekunder och ger en kladdfri yta som håller hela dagen. Använd den tillsammans med Brush #9 för att få riktigt sexiga, sotiga och inramade ögon.

Innehåll: 1,7 g

Användning

Använd Brush #9 och ta lite färg från kakan och applicera längs övre och/eller undre fransraden, följ den naturliga konturen på ögat för att få det snyggaste resultatet.

Försök att hitta en färg på eyelinern som kontrasterar din egen ögonfärg för att framhäva dina ögon på bästa sätt. (Exempel, har du blåa ögon så använd dig av en mörkbrun färg som "Midnight Brown" eller grön som "Midnight Green". Har du gröna ögon så testa en kraftig lila som "Midnight Purple". Har du bruna ögon så kan du prova en häftig guldig färg såsom SMASHING IMAGE.)

Kom ihåg att en stark svart färg såsom SMASHING CAVIAR ger en enastående definition och ser fantastisk ut på ALLA ögon oavsett färg!
Isopropyl palmitate, phenyl trimethicone, caprylic/capric triglyceride, euphorbia cerifera wax, talc, nylon-12, silica, kaolin, microcrystalline wax, castor seed oil, tocopheryl acetate, dimethicone, bht, vegetable oil, propylparaben. may contain: mica, titanium dioxide, iron oxides, ultramarines, yellow 5 lake, manganese violet, blue 1 lake, carmine, ferric ferrocyanide
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Smashbox Cream Eye Liner

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Ok, inte mer
2010-10-14 av: Annika S (ålder: 25-34)
Köpte den i Midnight Purple och blev lite besviken. Vet inte om jag haft otur och fått en produkt som har "torkat ihop" av ålder eller om formulan ska vara så torr och svår att blanda till en bra textur med destillerat vatten (eller mixing medium).
Färgen är jättefin! En riktigt mörkt djup lila och när jag väl fått på produkten sitter den riktigt bra. De senaste månaderna har jag börjat använda den mer som en primer eller bas för lila/rosa/vinröda skuggor och det funkar den underbart till! Skuggorna blir djupare och sitter som berget!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Riktigt dålig
2011-01-14 av: Elise Martine H (ålder: 15-24)
Köpte denna i färgen Picasso och är den sämsta eyelinern jag har använt. Dåligt pigmenterat och kladdar
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Bra
2012-03-23 av: Linda E (ålder: 15-24, makeupmythoughts.wordpress.com)
Jag har haft den här eyelinern i lite över ett år nu och använder den så gott som varje dag. Den har räckt superlänge då det fortfarande finns mycket kvar i burken och den har fortfarande kvar samma härliga krämkonsistens. Enda nackdele när att den "glider av" väldigt lätt om man drar vid ögonen med ett finger. Men annars sitter den en hel dag, är lattapplicerad och täcker bra.
2/5Den funkar helt enkelt. Köpte färgen "Picasso"
2014-01-02 av: Arlinda
Eyelinern har inte världens bästa pigment, men det är inte något problem om man använder mycket av produkten eller lägger på ett lager låter det torka i ett litet tag o sen går över med ett lager till. Den är inte vattenfast och håller inte lika bra som den påstår sig göra, men med en bra primer under funkar den bra ändå! Har man dessutom inte speciellt oljiga ögonlock (som jag tyvärr har) så tror jag den sitter ännu bättre. Att den kladdar på övre delen av ögonlocket hände mig också dom första gångerna, men efter ett tag när jag lät den torka ordentligt innan jag kollade upp och använde primer under hade jag inte det problemet längre!

Att köpa en vattenfast eyeliner med bättre pigment som andra eyeliners från smashbox erbjuder hade varit ett bättre alternativ, men denna funkar helt okej ändå!
Rekommenderas till: Någon med inte så oljiga ögonlock och en bra primer!
1/5Nej nej
2011-12-17 av: Sofia L
Klibbar av på övre delen av ögonlocket ögonblickligen. Torkar liksom aldrig! Jättelätt att lägga på, men det har ju ingen betudelse om den flyttar genast. Köp deras vattenfasta i stället!
Rekommenderas till: Ingen.