search

Smashbox
Lip Exfoliant

Smashbox Emulsion Lip Exfoliant
Tipsa en vän
Har du torra, spruckna läppar? Emulsion Lip Exfoliant är den perfekta lösningen för dig! Denna sockerbaserade, pepparmint peeling luktar och smakar underbart, samtidigt som den ger dina läppar bättre skick och avlägsnar döda hudceller. Läs mer här

Smashbox Emulsion Lip Exfoliant

Har du torra, spruckna läppar? Emulsion Lip Exfoliant är den perfekta lösningen för dig! Denna sockerbaserade, pepparmint peeling luktar och smakar underbart, samtidigt som den ger dina läppar bättre skick och avlägsnar döda hudceller.

Efter endast ett par sekunder kommer du att uppleva en svalkande känsla sjunka in i dina läppar. Detta tack vare att shea-smör, jojoba och antioxidanter tränger in och förnyar dina läppar som direkt kommer kännas och se mjukare och mer kyssvänliga ut!

Användning

Applicera på torra läppar och massera in med dina fingrar tills dess att en önskad mjukhet uppstår. För extra effekt, låt Smashbox Emulsion Lip Exfoliant sitta kvar i 5-10 minuter och torka sedan av med en fuktig bomullslapp.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Smashbox Lip Exfoliant

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Hjälp för läppfnas!
2011-02-05 av: Marie Christine B (ålder: 25-34)
Älskar den här läppscruben, den har en härlig mintdoft och "scrubbar" självklart jättebra! Jag får riktigt torra läppar på vintern, och det här är min räddare i nöden. Den är dessutom dryg och verkligen prisvärd. Rekommenderas!
Rekommenderas till: Till alla som liksom jag har vintertorra läppar (eller åretrunt-torra läppar!)