search

Smashbox
Reign Eye Shadow Palette

Majesty
Tipsa en vän
En ljuvligt spegelförsedd dosa med tre ögonskuggskakor i både matta och skimrande nyanser, detta för att ge en snyggare färg och definition och en makeup som sitter kvar länge. Skuggorna finns i sex olika färger och passar perfekt till att blandas oc… Läs mer här

Smashbox Reign Eye Shadow Palette

En ljuvligt spegelförsedd dosa med tre ögonskuggskakor i både matta och skimrande nyanser, detta för att ge en snyggare färg och definition och en makeup som sitter kvar länge. Skuggorna finns i sex olika färger och passar perfekt till att blandas och kombineras.

Fukta penseln och använd de skimrande nyanserna till en metallisk, sotig look eller en torr pensel och skapa en fantastisk regnbåge av gnistrande färger. Använd de matta nyanserna som en bas, eller i yttre ögonvrån och sudda ut för att på så sätt intensifiera en sotig makeup-look.

Innehåll: 12 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Smashbox Reign Eye Shadow Palette

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favorit!
2018-10-18 av: Susanna O
En av mina första produkter från smashbox! Jag har kvar denna ögonskugga än idag:)