search

Smile lab
Advanced Teeth Whitening Strips

Smile lab Advanced Teeth Whitening Strips
Smile lab Advanced Teeth Whitening StripsSmilelab Advanced Teeth Whitening Strips
Tipsa en vän
Smilelab erbjuder en överlägsen tandblekningsteknik med den nya ASC-remsan, som är utvecklad av tandläkare för att ge ultimat effekt till ett vackert leende på ett super enkelt och säkert sätt. Smilelabs remsor ger både vitare tänder och bidrar med e… Läs mer här

Smile lab Advanced Teeth Whitening Strips

Smilelab erbjuder en överlägsen tandblekningsteknik med den nya ASC-remsan, som är utvecklad av tandläkare för att ge ultimat effekt till ett vackert leende på ett super enkelt och säkert sätt. Smilelabs remsor ger både vitare tänder och bidrar med en bättre munhygien med en formula som bleker bättre med mindre skadliga blekmedelsingredienser.

Tandsten, plack och skadliga bakterier avlägsnas från tändernas yta, vilket ger renare och friskare tänder. Missfärgning på kronorna avlägsnas också på ett säkert sätt.

Innehåller: 14 st

Användning

Riv längs sidan på ett av strip-paketen för att öppna den, placera den långa stripsen på framsidan av den övre tandraden (Gelsidan mot tänderna), och den korta stripsen på framsidan av nedre tandraden. Justera stripsen med fingrarna så att den täcker tandraden. Vik resten av stripsen till baksidan av tänderna.

Efter 30 - 60 minuter, tas stripsen av. Kasta omedelbart använda strips och borsta eller skölj munnen för att få tänderna rena ifrån kvarvarande gel.

Boxen innehåller fjorton påsar med förhandsdoserade strips för övre och nedre tandraden. Använd två gånger om dagen under sju dagar eller en gång om dagen i fjorton dagar.

Följ noggrant instruktionerna i förpackningen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Smile lab Advanced Teeth Whitening Strips

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Jag är supernöjd!
2012-11-28 av: Sabina (ålder: 25-34, www.valpen.tk)
Efter att ha använt halva paketet var mina tänder mycket vitare och finare än innan. De första minutrarna efter att man använt stripsen ser tänderna väldigt vita ut i kanterna, men den effekten försvinner efter en stund. Gillar konceptet med strips istället för skenor, jag stoppade in stripsen innan jag åkte till jobbet (bilresan är lika lång som verkningstiden) och tog ut dem när jag var framme. Perfekt :)

+ Bra pris
+ Bra koncept med strips istället för skenor
+ Raderade missfärgningarna efter sju års dygnetrunt-snusande.

- Gelen smakar blä om man råkar få den på tungan.
- Svårt att fästa remsan i underkäken.
Rekommenderas till: Alla utom de med väldigt känsligt tandkött.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Snabbt och smärtfritt resultat
2013-08-27 av: Linnea S (ålder: 15-24)
Jättebra produkt! Jag har provat en svindyr blekning hos folktandvården, runt 3 000 kr gav jag för det, och det gjorde ont och resultatet försvann efter bara någon vecka. När jag använder dessa så gör det inte det minsta ont, och resultatet håller väldigt länge! :)
Rekommenderas till: Alla
5/5Funkar verkligen!
2013-06-22 av: Jasmina A (ålder: 25-34)
Smile Lab funkar verkligen! Jag dricker regelbundet kaffe och är föredetta rökare, hade fått gula tänder och vågade knappt le. Efter bara två och en halv dags behandling morgon och kväll ser jag skillnad! De vita fläckarna på emaljen försvinner, ingen fara, och tycker själv inte det är svårt att fästa remsorna.
Mycket billigare än hos tandläkare och dylikt =)
Rekommenderas till: Alla som vill ett vitare leende
5/5Mycket bra
2013-04-21 av: Linnea (ålder: 25-34)
Jag tycker det har fungerat riktigt bra, mina tänder är synbart vitare efter bara 7 blekningar.
Det är smidigt och inte obehagligt att ha dom inne, - som det lätt blir med plastskenor.

Det blev lite prickigt på emaljen efter andra gången men som lovat försvann det ganska snabbt.

Det enda minuset är att det är lite pilligt att få dit på underkäken men i övrigt rekommenderas det absolut!
Rekommenderas till: Alla som vill ha vita tänder
4/5Som förväntat!
2013-08-09 av: Fanny (ålder: 15-24)
Med fem dagar kvar på 14-dagarsbehandlingen kan jag konstatera att det har blivit en liten skillnad, inte som en riktig tandblekning såklart, men det ska man inte heller förvänta sig av strips.

Gelen smakar apa, men efter ett par-tre dagar har man vant sig. Ibland ilar det i någon tand under tiden stripsen sitter på, men det är inte outhärdligt och det försvinner så fort man drar av den.

Största problemet jag hade var att gelen ofta fastnade på plasten istället för att följa med på stripen när jag drog av den, vilket gjorde det hela väldigt kladdigt när jag skulle försöka få med allt. Provade sen att förvara stripsen i kylskåpet för att få gelen att stelna till lite, det funkade hur bra som helst! Nu följer all gel med på stripen utan massa kladd.

Allt som allt så tycker jag att det är en bra produkt och jag kan absolut tänka mig att använda den igen!
Rekommenderas till: Alla som vill ha lite vitare tänder utan att betala tusenlappar.
1/5Fläckiga tänder
2016-03-03 av: s b (ålder: 25-34)
Fy, jag är så besviken! Jag hade fina vita tänder innan, absolut inte fläckiga, och tänkte att detta skulle ge det där lilla extra. Jag följde anvisningarna på förpackningen och när jag tog av dom såg jag att mina egna tänder blivit fläckiga :( Jag är så besviken innan såg man inga missfärgningar och nu ser det ut som tandsten eller nåt. Var försiktiga om ni ska använda sånt här!
Rekommenderas till: ingen
3/5Njaaaa...
2012-08-05 av: Angelica (ålder: 25-34)
Har provat i lite drygt en vecka och tycker nog inte att det har hänt så jättemycket!
Efter första remsan vart tänderna jätteljusa, speciellt i kanterna! Tack och lov försvann det efter ca en kvart, för det såg väldigt ojämnt ut.

Med tanke på det låga priset kanske man inte ska förvänta sej underverk, men jag ska fortsätta en vecka till och hoppas att man kommer se mer resultat :)
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.