Lancôme
Teint Miracle Air De Teint Foundation

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 02 Beige Lys Rosé 30 ml
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Beskrivning

Lancôme Teint Miracle Air de Teint Foundation är en flytande, ''viktlös'' och naturligt matt foundation med solskyddsfaktor 15. Miracle Air de Teint är så lätt att de flesta knappt känner av den och många glömmer att de faktiskt bär en foundation.

Hemligheten till den nakna känslan är att den innehåller ett ovanligt fint puder, som är mycket lättare än de som vanligtvis används i andra typer av foundations. De flesta foundations innehåller en kombination av vatten, oljor och fylliga puderpartiklar, men de som finns i Miracle Air de Teint är nyskapande, från en helt ny generation och 25 gånger lättare än de som vanligtvis används.

Den har en unik lätthet och är fylld med tusentals mikroskopiska hål som låter luften cirkulera fritt, vilket i sin tur släpper igenom dubbelt så mycket ljus. Huden får en fantastisk lyster och en ren, naturlig utstrålning som även dämpar färgskillnader och ojämnheter. Miracle Air de Teint har en inbyggd pipett i locket som säkrar rätt dosering varje gång.

Innehåll: 30 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Dimethicone,Cyclohexasiloxane,Linalool,Iron Oxides,Butylphenyl Methylpropional,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Tocopheryl Acetate,Tin Oxide,Isododecane,Disteardimonium Hectorite,Propylene Carbonate,Aluminum Hydroxide,Synthetic Fluorphlogopite,Rosa Canina Fruit Oil,Magnesium Silicate,Disodium Stearoyl Glutamate,PEG-10 Dimethicone,Parfum/Fragrance,CI77492,Aqua/Water,CI77499,Alcoholdenat,Vinyl Dimethicone/Methoxycinnamate,Ruscus Aculeatus Extract/Ruscus Aculeatus Root Extract,Silca Silylate,Hexyl Cinnamal (May contain: CI77491,CI77891/Titanium Dioxide)

Upptäck mer som Teint Miracle Air De Teint Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.