Smink

Anti-Shine - Hudvård

Söker du en produkt som hjälper till med att få bort ej önskad glans i ansiktet? I så fall har du hittat helt rätt! Vi har en stor mängd med olika anti-shine-produkter för just dig och dina önskemål, oavsett om du vill ha en kräm-, pappers- eller puderbaserad lösning och variant. Samtliga är perfekt att packa ned i väskan och ha med sig var du än är, och är en enkel lösning för att matta ned huden och också för att hålla make-upen på plats hela dagen.

De flesta hudtyper upplever någon form av glans med feta partier där huden ofta kan kännas oljig eller lite fetare, antingen hela tiden eller mer framåt eftermiddagen när man varit igång ett tag. Har du en kombinerad till fet hy kan sminket kännas flottigt efter några timmar på, då huden producerar extra mycket olja i vissa partier av ansiktet. För att undvika detta kan du förslagsvis grunda med en primer för att få foundation att hålla bättre. En primer är en perfekt bas för att få kommande makeup att verkligen hålla så länge som möjligt. Efter du applicerat din önskade makeup, så lägger du ett transparent puder över din foundation för att fästa alla produkter. Du kan sedan under dagen bättra på med anti-shine-produkter, om du fortfarande upplever att hunden känns glansig.

Blotting Paper är en produkt i pappersform, en mycket populär och enkel form av anti-shine. Du kan lätt ta med dem i väskan/handväskan när du är på språng. När du vill matta ned huden tar du ett pappersark och pressar lätt mot det utsatta området. "Blotting Paper" absorberar överskottsoljan och tar bort det som är glansigt i ansiktet, utan att ta bort eller ge några märken i din övriga make-up. Efter användning slänger du pappret, och du är redo att ta dig an ännu ett äventyr! Se gärna alla våra produkter inom make-up & smink.