Manasimakeup®
Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Få den perfekta känslan av solkysst skimrande hud!

Den här fantastiska krämiga bronzern är en produkt som saknats i branschen i många år. Äntligen en produkt som ger tre fantastiska effekter på alla hudtyper - färg, lyster och lätt täckning - allt i ett. Applicera på önskade partier av din kropp och ansikte för en tilltalande solkysst hud, 365 dagar om året. Lyster Cream Bronzer är fördelaktig även för torr hud eftersom den smälter in i huden och inte flagnar som ett bronzingpuder kan göra. När du använder den här Lyster Cream Bronzer så är det viktigt att du jämnar ut den väl.

Lyster Cream Bronzer har en underbar doft av vanilj och citrus. Den kan användas ensam för starkare resultat eller blandas med en bodylotion för en lättare effekt.

  • Innehåller inga mineraloljor eller parabener.
  • Av ingredienserna, föredrar Manasimakeup att så många som möjligt är naturliga.
  • Innehåller inga animaliska ingredienser.
  • Allergitester utförda på ingredienserna är gjorda enligt FDAs och EUs regler.
  • Den kan användas när man badar då den är vattenresistent, dock ej vattenfast.

Innehåll: 40 g

Användning

För bästa resultat, återfukta alltid huden före applicering. Ljusa hudtoner: För att få en fin solbrun färg med skimrig hud, använd en liten mängd Lyster och tillämpa den i cirkelrörelser över hela kroppen eller på önskade områden. För en ljusare nyans, blanda med din favorit kroppslotion.
Medium hudtoner: Använd Lyster över hela kroppen i cirkelrörelser eller på önskade områden för en fin solkysst hud med lyster och lätt täckning.
Mörka hudtoner: Använd Lyster som en krämbronzer för att ge din hud lyster och lätt täckning. Applicera med cirkelrörelser.
 För att rengöra: Använd en mild tvål och vatten och avsluta med en fuktighetskräm.

Ingredienser

May contain:,Caprylyl Glycol,Silica,Tocopheryl Acetate,Titanium Dioxide (CI 77891),Hydrogenated Polyisobutene,Iron Oxides (CI 77491),Ozokerite,Cetrimonium Chloride,Bismuth Oxychloride (CI 77163),Beeswax (Cera Alba),Mica (CI 77019),Glyceryl Caprylate,Flavor (Aroma),Oryza Sativa (Rice)Starch,Hydrogenated Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,1.2-Hexanediol,Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Manasimakeup® Lyster Cream Bronzer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.