Pixi
Bronzer & Kabuki

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Summertime 10.21 g
Beskrivning

Detta lyxiga puder ger din hud en solskysst, varm look - perfekt för att pigga upp din makeup! Tillsammans med den mjuka kabuki-borsten som medföljer är detta en perfekt produkt att ha med sig i necessären hela tiden för att enkelt kunna piffa till din makeup med en solskysst look, närhelst du behöver det.

Pudret är silkeslent och ger en naturlig finish samtidigt som det är återfuktande och sitter hela kvällen. Det skyddar även mot fria radikaler med hjälp av bland annat vitamin E. Ge din hud en solkysst, fräsch look på ett kick med denna fantastiska bronzer!

  • Kabuki-borste medföljer (6 cm).

Innehåll: 10,21 g

Användning

Använd den medföljande kabuki-borsten och svep över bronzern över ditt ansikte - specifikt på kinder, panna, haka och på näsryggen.

Ingredienser

Mica,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Talc,Octyldodecyl Stearoyl Stearate,Polybutene,Iron Oxides (CI 77491,CI 77492,CI 77499),Titanium Dioxide (CI 77891).

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Bronzer & Kabuki

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product