BM Beauty
BM Beauty Pure Mineral Concealer

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

BM Beauty Pure Mineral Concealer är en allround concealer att ta med i ditt makeup-kit. Dess naturliga, hudvårdande formula kommer att minimera blemmor samtidigt som den döljer dem för att skapa en perfekt hud.

Använd som en ögonskuggsbas för varaktiga resultat. Döljer blemmor, brustna blodkärl, områden med rodnad runt näsan, ärr, mörka ringar och åldersfläckar.

Be Gone blev vinnare i kategorin "Concealer & Foundation" i Natural Beauty Awards (Green Parent Magazine) 2011.

  • 100% naturlig mineralformula.
  • Fri från olja.
  • Ej djurtestad & BUAV-godkänd.
  • Lämplig för vegetarianer och veganer.
  • Fri från parabener, syntetiska färgämnen och parfym.
  • Har anti-inflammatoriska egenskaper.

Innehåll: 4 g

Användning

För bästa resultat välj en nyans ljusare än din naturliga hudton och applicera med hjälp av BM Beauty's Mineral Concealer Brush 021.

Ingredienser

Mica,CI 77499,CI 77491,CI 77492,CI 77007,Zinc Oxide,CI 77019,May Contain (+/-)

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som BM Beauty Pure Mineral Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.