Max Factor
Max Factor Erace Concealer

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Det här är en smart concealer - inte nog med att den snabbt täcker mörka ringar under ögonen och problemhy, med den exakta stick-applicatorn är den också fantastisk på att gömma fina linjer och rynkor.

Det finns en nyans för att passa alla hudtoner. Använd den ovanpå din foundation för en ultrafelfri och långvarande effekt, fixera sedan med puder för ett professionellt resultat.

Ingredienser

Linalool,Titanium Dioxide,Parfum,Benzyl Salicylate,Coumarin,Limonene,Benzyl Benzoate,Benzyl Alcohol,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Amyl Cinnamal,Ozokerite,Paraffinum Liquidum,Kaolin,CI 77499,Isoeugenol,Allantoin,CI 77492,BHA,Lanolin Oil,Cinnamic Alcohol,Hydroxycitronllal,Lyral,Alpha-Isomethyl Ionane. May contain: CI 77491

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Max Factor Erace Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.