Lancôme
Matte Contouring Palette

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Light Medium
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

"Bring on your Contouring game!"

Ta contouring-konsten i egna händer och definiera på dina egna villkor med Matte Contouring Palette från Lancôme. Håll dig på trendtoppen med dessa fantastiska contouringpaletter, innehållande tre perfekt kombinerade nyanser som på nolltid framhäver dina drag och adderar definition och lyster.

Nyanserna är framtagna för att passa alla hudtoner från ljus till mörk, och alla nyanser är matta. En lätt och silkesmjuk textur gör paletterna lätta att använda för såväl nybörjare som contouring-proffs.

  • Limited Edition

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.