Clarins
Clarins Extra-Comfort Anti Ageing Foundation SPF 15

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Clarins Extra-Comfort Anti Ageing Foundation SPF 15 är en härligt mjuk och krämig anti-age foundation som ger din hy lyster och komfort! Dess formula innehåller Light Optimazing Complex som fångar och förstärker ljuset för en vacker lyster samtidigt som den optiskt reducerar fina linjer. Den innehåller även organisk arganolja som är näringsgivande och skyddar huden från att torka ut.

Dess Global Age-Defying Complex är baserat på bland annat tripeptider som förstärker hudens skydd och stimulerar kollagenproduktionen så att din hy blir slät och vacker. Den ger en medium till full täckning och lämnar en otroligt vacker satinfinish!

  • SPF 15
  • Medium till full täckning.
  • Innehåll: 30 ml

Användning

Värm en liten mängd foundation mellan fingertopparna. Applicera från ansiktets mitt och ut mot öronen med mjuka uppåtgående rörelser för att "lyfta" anletsdragen och bevara hudenskvalitet. Placera avslutningsvis båda händerna mot huden och pressa lätt för att fixera. Kan även appliceras med foundationpensel.

Upptäck mer som Clarins Extra-Comfort Anti Ageing Foundation SPF 15

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.