Giorgio Armani
Beauty Maestro Fusion Makeup

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 130 kr

519 kr 649 kr

Du sparar 130 kr

519 kr 649 kr

Variant : 4 30 ml
Andra färger :
Beskrivning

Den osynliga revolutionen. Giorgio Armani Beauty Maestro Fusion Makeup är en revolutionerande ny makeup-formula från Giorgio Armani Beauty utvecklad för alla hudtyper. Från textil till kosmetik: en formula med en "no makeup"-känsla inspirerad av det tunnaste tyget i världen: Superorganza. En oförglömlig, unik formula skapad med den patenterade Fusion-teknologin.

Maestro Fusion Makeup är ingen foundation och mer än en skin perfector eftersom den har fördelarna från båda:

  • Vattenfria oljor: 60 % oljor som utlöses med tiden och är genomskinliga för en fräsch känsla, en finish som inte känns fet och en ren, klar färg.

  • 11 % pigment för en perfekt hudton. Utan puder och ger därför ingen kakig effekt. - Låg ytspänning, för snabb och enkel applicering.

  • Ytterligare egenskaper: Hudytan blir perfekt på grund av de mjuka partiklar som valts ut för att bilda en tunn korrigerande film och en extraordinärt behaglig känsla. Innehåller lotusolja, känd för sin förmåga att neutralisera fria radikaler.

  • Prisbelönt av 19 internationella skönhetsredaktörer

  • Ger en "no makeup"-känsla

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 30 ml

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product