Giorgio Armani
Beauty Power Fabric Foundation

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 112 kr

447 kr 559 kr

Du sparar 112 kr

447 kr 559 kr

Variant : 2 30 ml
Andra färger :
Beskrivning

Giorgio Armani Beauty Power Fabric Foundation

Giorgio Armani Beauty Power Fabric Foundation är en flytande foundation som kombinerar bra täckning och lång hållbarhet med en lättviktig "andra hud"-finish med härlig lyster. Den ger ett felfritt resultat under alla omständigheter. Power Fabric Foundation är en koncentration av olika oljor som ger långvarig lyster utan någon fet känsla.

För att uppnå perfekt täckningsförmåga valdes kraftfulla pigment ut vilka sedan formades till extremt fina pigmentpartiklar med en färgkvalitet du aldrig skådat förut. Power Fabric Foundation kombinerar en hög täckningsförmåga med en ultralätt formula. Vid applicering smälter formulan ihop med huden och döljer effektivt små skönhetsfel med en otroligt lätt och matt slöja som gör att det känns som om du inte bär någon makeup alls.

Power Fabric Foundation innehåller SPF 25 och ger ett effektivt dagligt UVA- och UVB-skydd upp till PA++. Formulan är särskilt utvecklad för att varje nyans ska ge optimal täckning utan att bli kakig eller matt, även på de mörkaste hudtonerna.

  • Hög täckningsgrad
  • Intensiva pigment
  • Lättviktigt resultat
  • Felfri finish
  • SPF 25

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd Blender Brush vid appliceringen för en perfekt sofistikerad täckning. Börja appliceringen i mitten av ansiktet och tona utåt. Dutta lätt med fingertopparna där det behövs för att tona ut din foundation ytterligare. Applicera med fingertopparna för ett naturligt resultat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product