L'Oréal Paris
Infallible Longwear Foundation Shaping Stick

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Vanilla Rose 9 ml
Beskrivning

L'Oreal Paris Infaillible Longwear Foundation Shaping Stick är en mycket pigmenterad foundation i stickformat. Med en krämig formula ger den ett heltäckande resultat i upp till 24 timmar. Den förenklar appliceringen av foundation och är lätt att både tona ut och bygga upp på huden. Tack vare dess krämiga och heltäckande konsistens går det även bra att använda den som highlight och contour.

  • Hållbarhet upp till 24 timmar

  • Högpigmenterad

  • Passar alla hudtyper

  • Finns i flera nyanser

Innehåll: 9 g

Användning

Som foundation: Välj din nyans och applicera makeupen i hela ansiktet. Tona ut för en jämn och slät applicering. Bygg på för önskad täckning från medium till hög.

Som highlight: Välj en nyans som är 1-2 nyanser ljusare än din hudton. Applicera på kindben, näsrygg och under ögonen för att framhäva ansiktsdrag och ljusa upp.

Som contour: Dra en linje högst upp på pannan, under dina kindben och över käklinjen för att synliggöra ansiktsdragen och tillföra definition.

Ingredienser

Phenyl Trimethicone,Polyethylene,Nylon-12,Dicaprylyl Carbonate,Ethylhexyl,Jojoba Oil,Tocopheryl,Octyldodecyl Neopentanoate,HYDROGENATED,Acetate,Stearoyl Glutamate,Hydroxide,Aluminum,G927646 DIMETHICONE,METHOXYCINNAMTE,POLYISOBUTENESILICA,DIMETHYL,SILYATE [NANO] / SILICA DIMETHYL,SILYATE,TALC. DISODIUM,BHTTOCOPHEROL,FIL CODE B213914/3

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Infallible Longwear Foundation Shaping Stick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.