PÜR
Air Perfection CC Cushion Foundation

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Light 10 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

PÜR Air Perfection CC Cushion Foundation är en krämig och tunnflytande foundation med avancerad teknologi! Denna foundation har en innovativ förpackning i form av en smidig dosa med en mjuk, luftig kudde som gör det enkelt att få upp precis rätt mängd foundation.

Air Perfection CC Cushion Foundation erbjuder skir till medium täckning med en halvmatt finish. Berikad med babassuolja, laurin- och myristinsyror samt vitamin E hjälper den även till att ge näring till din hy för en mjuk känsla och intensiv återfuktning.

  • Inbyggd spegel.

  • Appliceringspuff ingår.

Innehåll: 10 ml + refill 10 ml

Användning

Applicera genom att trycka den medföljande appliceringspuffen eller PÜR Liquid Chisel Brush lätt i din foundation, applicera sedan på rengjord, förberedd hy.

Använd gärna PÜR Balancing Act Shine Control Powder för att bibehålla den skira, satin-finishen. Applicera sedan lätt med PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup för full, felfri täckning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product