Sisley
Phyto-Ombre Eclat

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 110 kr

329 kr 439 kr

Du sparar 110 kr

329 kr 439 kr

Variant : 41 Glow Gold 1.8 g
Beskrivning

Les Phyto-ombres är enfärgad ögonskugga som finns i 20 intensiva och förföriska nyanser med vacker lyster. 5 olika finish: matt, silkeslen, metallisk, glittrande och sprudlande, för att ljusa upp ögonen och skapa en 3D-effekt som är unik för Sisley. Den ultrasensoriska konsistensen smälter på huden och lämnar en ultrafin utjämnande film på hudytan. Produkten är berikad med naturligt framställda extrakt som ger mjukhet och komfort till den känsliga huden på ögonlocken. Toleranstestad under kontroll av ögon- och hudläkare. Lämplig för personer med känsliga ögon eller som bär kontaktlinser.

Användning

Applicera med svampapplikatorn som finns i fodralet, Sisleys ögonskuggeborstar eller till och med fingertoppen. Les phyto-ombres är otroligt enkel att applicera och kan byggas upp, tonas ut och intensifieras hur mycket du vill. Som bas för att jämna ut ögonlocket. Som enda färg på ögonlocket för att skapa djup i blicken. Längs franslinjen för en modern eyeliner-effekt. Under ögonbrynsbågen eller i det inre hörnet för att ljusa upp området runt ögonen. 

Upptäck mer som Phyto-Ombre Eclat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.