Sisley
Phyto-Teint Ultra Éclat

Utgått Fri frakt från 199kr
805 kr
805 kr
Variant : 4 honey
Beskrivning

Phyto-Teint Ultra Eclat är en oljefri foundation som bryter och sprider ljuset. Huden får en felfri finish omedelbart tack vare förbättrad utsuddande effekt. Huden får en matt finish och lystern återställs. Dag efter dag verkar ett mineralkomplex för att successivt förbättra hudens naturliga lyster. Den innehåller bovetefröextrakt som bevarar hudens lyster genom att fungera som en barriär mot föroreningar. Slutligen ger extrakt av malva och gardeniablomma återfuktning och komfort. Den dryga, lätta och blandningsbara konsistensen ger en mycket naturlig, sammetslen finish och medelhög justerbar täckningseffekt. Innehåller inte olja. Ett urval av 14 naturliga nyanser med ultrahög lyster för alla hudtoner, från blek till mörk hy.

Användning

 

Skaka flaskan. Applicera foundationkrämen med lätta drag med hjälp av fingertopparna eller en specialborste. Börja applicera från mitten av ansiktet och utåt.

Upptäck mer som Phyto-Teint Ultra Éclat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.