L'Oréal Paris
x Isabel Marant Skin Beautifier

I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 79 kr

80 kr 159 kr

80

Du sparar 79 kr

80 kr 159 kr

80
Variant :
Beskrivning

L'Oréal Paris x Isabel Marant Skin Beautifier är en krämig, universal highlighter i som framhäver dina ansiktsdrag. Applicera den ljusreflekterande highlightern på dina högsta punkter i ansiktet för att definiera dina drag och forma ditt ansikte. Krämformatet gör den lätt att applicera och smälter lätt in i huden för en naturlig look. Highlightern går även under namnet Shine.

L'Oréal Paris och Isabel Marant delar samma målsättning: att stärka kvinnor och erbjuda dem olika möjligheter att uttrycka sig på. L'Oréal Paris x Isabel Marant-kollektionen dyker ner i poolen med beauty-must-haves och ser till att makeup är någonting okomplicerat när du är på språng, dag som natt. Djärva, men samtidigt praktiska, produkter för ögon, kinder och läppar för en cool "french-girl" makeup-look.

  • Passar alla hudtyper

  • Formar ansiktet

  • Ger lyster

  • Limited Edition

Innehåll: 15 g

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.