ModelCo
ModelCo Luminosity Shimmer Stick

Utgått Fri frakt från 199kr
Beskrivning

Luminosity Shimmer Stick är ett ljusreflekterande stick som ger din hud en strålande glans och glöd. Denna mångsidiga måste-ha produkt ger skimmer och en aning färg till dina kinder, ögon, läppar och kropp i en gnistrande persikorosa. Den lyxiga, krämiga formulan glider enkelt på med ett praktiskt applikatorstick och blandas lätt för att ge en ljus färg och skimrande highlighter.

  • Fri från olja.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 15 g

Användning

Luminosity Shimmer Stick kan appliceras med fingrarna eller direkt från sticket för att sedan jämnas ut över huden.

Ingredienser

Mica,BHT,Caprylic/Capric Triglyceride,Titanium Dioxide (CI 77891),Diisostearyl Malate,Polybutene,Iron Oxides (CI 77491,Hydroxystearic Acid,CI 77492,Isostearyl Isostearate,CI 77499),Silica Silylate,Carmine (CI 75470).,Trimethylolpropane Triisostearate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som ModelCo Luminosity Shimmer Stick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.