PÜR
No Filter Blurring Photography Primer

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 15 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Återfukta, färgbalansera, förbered och ge huden lyster med en och samma produkt! No Filter Blurring Photography Primer är en unik primer med ljusreflekterande mikropärlor som suddar bort ojämnheter och skuggor samt ger en guldskimrande lyster för en omedelbar glow. Primern innehåller även ett energigivande komplex som är en kombination av växtextrakt från ginseng & grönt te som boostar hudens naturliga metabolism med B-vitamin som verkar förnyande på huden. Ceretinkomplex verkar uppljusande, reducera fina linjer, rynkor och ger en jämn hudton vid regelbunden användning. Agave tillför fukt och näring till huden.

Applicera på en ren hud ovanpå fuktcremen innan makeupen. Kan även användas ovanpå makeup för att snabbt ge lyster och fukt. Använd även på dekolletaget och resten av kroppen för en fräsch, hälsosam glow från topp till tå.

  • 4-i-1

  • Åtefuktande & närande

  • Lystergivande

  • Energigivande

Innehåll: 15 ml

Tutorial

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.