Lancôme
Lancôme La Base Pro Hydra Glow

Utgått Fri frakt från 199kr
Kampanj

Köp två valfria produkter för minst 500 kr från Lancôme så får du en lyxig gåva, värde 431 kr. 

Beskrivning

Lancôme La Base Pro Hydra Glow är en makeup-primer som ger huden en hälsosam och naturlig glöd! Lancôme La Base Pro Hydra Glow har en krämig textur som omedelbart lyser upp din hy och ger den lyster, samtidigt som den arbetar på att förbättra hudens struktur för en slätare yta. Denna primer håller huden återfuktad i timmar!

Innehåll: 25 ml

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.