Sisley
Instant Eclat

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 161 kr

644 kr 805 kr

Du sparar 161 kr

644 kr 805 kr

Variant : 30 ml
Beskrivning

Magnifika Instant Eclat är både en ljusreflekterande primer men även en lystergivande booster till din hud. Den bidrar till en fräsch och strålande hy, aldrig har det varit så enkelt att få till ett sådant proffsresultat! Med Instant Eclat kan du räkna med en räddare i nöden till trötta dagar när huden känns allt annat än livfull. Den tacklar både trötthetstecken, glåmighet och ojämn hudstruktur genom att lägga sig som en andra hud och boosta med aktiva ingredienser som ger huden ny energi.

Instant Eclat innehåller ett komplex av akitva- och hudälskande ingredienser (kiwiextrakt, padina pavonica & stickmyrten) som jobbar på 4 olika plan för att boosta hudens lyster och välmående för varje dag som går; de återfuktar, ger energi, tonar och bidrar med en "plumping"-effekt. Den fräscha och lätta texturen lägger sig osynligt på huden och kan användas på flera olika sätt beroende på vilken typ av lyster-effekt du önskar just idag.

  • Utjämnande primer

  • Som en andra hud

  • Naturlig lyster

  • Återfuktande

  • Energigivande

  • Passar alla hudtyper

Innehåll: 30 ml

Användning

Skaka tuben väl före användning, applicera sedan Instant Eclat med dina fingertoppar eller borste. Se nedan för 3 appliceringsmetoder för en skräddarsydd "glow":

  1. Före foundation - Applicera i hela ansiktet för att boosta lystern i din foundation, Instant Eclat förbättrar även dess hållbarhet.

  2. Efter foundation - Applicera på höga punkter i ansiktet för en strobing-effekt.

  3. Ensam - Applicera över hela ansiktet för en hälsosam glöd. Ger en naturligt lyster.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.